LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
冧莊
係咪得我等緊第30個係The Rock
有人等sami
有人等mjf
有人等the rock
The Rock 依啲下年先餵俾大R
鳩估女子rumble jade cargill贏
The Rock宜家係真真正正嘅head of the table
佢要打大RR根本唔需要贏啲咩
佢出黎講一句就已經得
wwe不嬲都係咁,以前ppv之後,第二晚raw就例牌rematch,都係講一句就得,aew個ranking system原本都正正常常,但可能因為個挑戰者要不停打,打到五勞七傷,跟住又收左皮,tk搞到aew都逐漸wwe化
睇黎triple h都覺得有少少虧欠bayley,當年搵佢打nxt,但之後俾老麥搞死,而家自己揸旗又捧返佢,點睇都應該係jade cargill贏,衣家先push bayley係咪真係good choice,不過triple h嘅作風,如果契仔去wwe,我又唔怕佢會俾人搞死
俾bayley贏
當然第一 she deserves it
Bayley應該會帶埋Dakota Kai走,然後應該會慢慢排Sasha Banks翻嚟幫佢
有冇人好似我咁SAP吓SAP吓咁一半WWE女星都唔知邊個打邊個

新人冇個識咁滯
利申:坐咗一排
合理
asuka同kairi入咗damage control 之後
都幾明顯係想鋪三個日本女wrestlers做一個stable
三大團體都悶悶地,無睇摔角一排,追下ppv就算
HHH揸旗係幾好睇,雖然old school 但唔會為驚喜而驚喜, Final four 就係力捧既台柱。
屌AJ嚴重被弱化,重要俾人pin埋
btw,估唔到幾年前吹奏新日本同AEW,屌鳩WWE垃圾booking,幾年後又變返新日本同AEW垃圾booking,Tony Khan唔好成日咁小學雞,俾心機搞好間團體啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞