LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
Pepsi man打完rumble就傷埋
今晚raw之後要做手術
可能4-6個月後復出
啫係會miss WM
無記錯之前呢度已經有人提過佢嘅傷患問題
Seth又可以換人打了
Seth都唔知係咪真係打到啦
又話the Rock 返黎對大RR,而家Cody又贏左到底會點安排
咪俾佢finish the story
The Rock如果今年WM打大RR
咪又係餵俾佢
啫係要睇佢做part time champ到年尾
破Hulk Hogan 記錄
The Rock唔會贏條belt啦
無人想再睇大RR同佢啲契弟場場cheating
俾cody贏其實可能先係最好嘅解決方法
真 一早要End 趁依家Cody人氣高俾佢贏啦
唔係佢都冇邊個贏大rr叫係合情合理
Rock vs RR依張Card唔洗拎住條Cham打都得
最多咪下年royal rumble 舖比Rock返嚟贏條belt
WM再輸比大RR 同當年Cena一樣
而家似係想舖Cody去打Seth
咁撚戇鳩
今日Seth同Cody cut promo,Seth就係問Cody你想挑戰一個代表懶鬼part timer既Hulk Hogan冠軍定挑戰代表workhorses既Dusty Rhodes冠軍
接Future Shock DDT時候傷
title vs title,學當年Brock Lesnar咁Elimination Chamber 拎走seth champ 再打RR大統一。

然後個MITB 唔知等到幾時先cash in到。
睇完老麥性醜聞單野,真係好癡撚線
可摸耳井多稍稍
間接證明好多摔角手係俾佢間接害死
你係咪真係想聽先,我轉述返出黎都覺得心寒
MITB去Cash Us Cham算鳩數啦
Cash r truth的24/7,反正咁大仇口
當初俾part timer大RR hold兩條belts咁耐
頂唔順先開返條belt俾Raw 每邊一條belt
唔會又統一啦 至少唔會呢幾年嘅事

MITB應該會又fail啦
Judgement day 似散散地
Seth又係有排傷 無機會俾佢cash in
條US又可能係WM drop俾其他人
一係就IC champ
本身應該無乜人expect Damian攞MITB
我剩係知老麥話送條女俾某前UFC champ玩去引佢返黎WWE
我甚麼也不知道
咁大單野,諗住你地應該有睇
Drew又幾好笑
嘩屌 好撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞