LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
nxt 就係
上到main show 都係冇運行
屌你 vince
Wwe 又真係唔怕捧唔到人
連La knight 都上到位
唔知你哋點睇
我覺得佢好老土
好90年代
midget Rock
有無人覺得以前女摔好睇好多
而家stardom都好睇,定你講緊以前WWE果班
WWE

Stardom 係日本?

以前好多Diva都有樣有外表 而家整件Nia Jix Ronda 呢類
stardom係日本女摔,亦係而家最好睇嘅女摔團體。youtube同bilibili都有唔少stardom嘅片,如果你唔想俾錢睇的話。WWE果d女摔算吧了,成日打到雞手鴨腳咁

WWE我淨係覺得rhea ripley好撚靚,但好似唔多人知道佢素顏個樣

https://youtu.be/B2-YlLJd_vI?si=Nownsum8mvKJr_XA

https://youtu.be/gdgReJcN0Yk?si=tMkJ5YGZT232aeo1
同AJW比真係只係有様同有外表
Bull中野,Aja Kong 呢D去到WWF嚇撚死佢地,仲大力過佢地d 男選手

打到姐手姐腳都唔緊要 以前都係得幾個真係打得

但以前唔打得都睇得 唔係model就係好撚好身材 而家 又唔好睇 女又唔得

Stardom係咪好多都其實係idol黎
Stardom果d靚得黎好多都打得,當然都有d唔靚,唔係淨係得個樣
冇追摔角好耐
點解AEW無喇喇彈起得咁勁 主要原因係咪有前WWE選手入AEW
唔係嘅 佢係女仔
肯玩鹹濕劇情咪有big push囉
以前Trish Stratus 好多咸濕故事線
以前torrie wilson,stacy kibler,lita好多咸濕故事線
Torrid Wilson 同 Stacy Kibler 好撚正

而家個堆個外表又差 又無身材
一嚟有水喉
二嚟本身已經有新日本 ROH最好果班係度,後尾仲有Chris Jericho 同Jon Moxley 加入助拳

加上本身觀眾厭倦咗WWE嘅故事線,係Triple H做先至有改善,所以AEW係彈得好快
再早d sunny 都好正
你睇完WWE 2016年尾Goldberg vs Brock Lesnar, 然後睇2017年頭 NJPW Kenny Omega vs Okada 你就知咩事

主要係當時WWE比賽質素太低,宜家有競爭好番d
唔多點識J Sunny
只識J Sable
第一次睇蒲吧港摔 入場係咪show email就得
其實以前WWE一團獨大,老麥都做唔少仆街野,例如性騷擾d女子選手,逼d人做埋d岸鳩劇情,其中一單係Lita同Edge嚮擂台上搞野嘅劇情,Lita如果唔肯做就即刻俾人炒,最後佢係局住演埋佢,後尾Lita好似都係因為呢單野搞到有情緒問題,之後離開WWE,所以話呢間公司背後其實都幾黑暗,但觀眾好多時睇劇情都係笑完就算,講住咁多先。
冇認錯有個qr code
到時見
入廁所相認
上次又話相認 點知冇人嘅喂
入女廁呀

你唔係去咗男廁吓吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞