LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
CM Punk is back
就咁行出嚟接受Chicago歡呼
搶晒RKO個fo
聽說2K24會有CM Punk
GOODBYE AND THANKYOU RYBACK
唔怪得rko個回歸提早一個禮拜就講。
原來cm punk回歸
出黎搞笑
唔知michael cole 同SR講咩
https://www.youtube.com/watch?v=GQeC9V-OUpM

留意右邊Randy拎咗張摺櫈坐低
應該真嬲啦
平時啲戲咁屎邊做到
Drew返到locker room都發脾氣
唔知係咪因為punk
依家消息好似都係話班選手唔知
咁樣出場都真係奇奇怪怪
有punk 就有麻煩野等睇後台打柒SR同RR
有啲source話啲選手係提前知道
Seth應該一早知啦,只不過係佢現實一樣咁憎Pepsi Phil所以先假戲真做啫

Btw Pepsi 咁撚閪嘅人都有工開
Wrestling 始終都係show business,有錢揾嘅話殺父仇人都可以shoot themselves into work
屌你老母Ryback 仲無恥過屌admin屎忽
有乜問題,WWE殺人犯都照請啦
我比較傾向選手知傾緊Punk回歸
但唔知佢會直程喺SS咁樣回歸搶風頭
特別RKO事隔年幾回歸畀佢咁搶法

成件事應該好Rush
睇佢出場方式, 冇Merch就咁着件白Tee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞