LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike

Bullet Club 已死, The Elite 話事

“The Cleaner”Kenny Omega
“The Young Bucks” Nick & Matt Jackson
Adam “Hangman”Page
“The Villain”Marty Scurll
“Golden Star”Kota Ibushi
“The American Nightmare”Cody
Brodie Lee RIP
———————————————————————
(哩個post 依舊開放討論世界各地既Pro-Wrestling WWE/NJPW/CMLL/ROH/Impact/AEW/Evolve/MLW/PWG/NXT/本地 )

又話男廁等
完場先啦
屌個觀眾係郁得 識搖㗎
屌個觀眾席係郁得 識搖㗎
山頂果排冇咁搖
入男廁先
好滿意

sor 我而家先知原來連登係有摔角post

利申:
(下面有d 長同1999)
資歷唔深,好細個既時候夜媽媽電視睇過RAW, 知道the rock stone cold kane undertaker, 到07年真係開始自己搵wwe睇, 當時cm punk 仲係ECW Champ, 一路睇到佢14年退休我就無再睇,最多間唔中睇下某d WrestleMania main event 咁,但之後都覺得wwe d story 太細路向無乜意欲睇,到21年CM Punk debut AEW 先真係留意返, 見到AEW咁多WWE舊人,係youtube睇完覺得AEW係幾好睇,又認識左多左其他聯盟既野,而家先知原來呢到有人keep住討論
Voodooooo

好大抽
2014嗰期最好睇係新日本摔角
巴打錯過咗見證一個字頭的誕生
仆街 買350坐前面睇人影相
睇嚟講坐山頂好過前排
居高臨下士氣高漲
Yes,不過我今晚都係350
聽晚就300
14年睇住The Shield 三子既崛起,然後就無再睇落去
咁多年後見到Roman被打造成而家既模樣
真係唔知講乜好
如果落台打得多 坐觀眾台對落果啲最好
唔好坐兩側 伏到嘔
佢由俾人笑Superman Roman
到家陣呢個super villian
算轉型成功啦
之前多fd一齊去 多數上面
開心好多
始終WWE 個d PG模式係甩唔到
睇heel我都係過返AEW睇算
聽日

Jason vs Ricky
Aiyo Buffa vs 必文

決賽應該Jason vs 必文
必文贏

唔知仲有咩比賽
好掛住Andruew Tang
AEW 係第二個層次
全部初入睇摔一律AEW
以前有班鬼佬好鍾意坐山頂 開啤酒狂隊
飲完就轉頭係啲草叢到嘔
我就一向坐山頂 嘅
今日都幾多上年紀阿伯阿嬸入場睇
仲有班阿姨同阿叔

有個阿姨完場話佢地都搞得幾好睇
或者old news左
我sub開Promo Joe 呢個channel
d meme 有時都幾好笑
https://youtube.com/@PromoJoe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞