LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
BD vs Okada 2
要不是盧根保羅,Rey仔完蛋了

實情係Logan paul走位有問題,離得太遠,高估左Rey嘅彈跳力,不過佢都反應快,接返住Rey,btw啱啱先知原來Logan paul老豆係好撚有錢,唔怪得佢兩兄弟都撈到風生水起
Logan以前去自殺森林亂講野差D俾人cancel

唔係KSI救咗佢career, 今日真係見唔到佢兩兄弟
Kevin Kelly離開新日本
Ronda Rousey去ROH?
Will Ospreay is ALL ELITE!
好耐冇睇 因乜原因NJPW越嚟越摺
kenny又Young Bucks,之前做heel攞champ果陣咪反左面,之後friend返又反面,d劇情好求其下。MJF同Adam Cole應該未拆伙住,不過佢地有無belt唔係太重要,但MJF係打得博過之前,應該唔係AEW想MJF特登開掛贏,而係原本就無打算俾條belt j威,打到無人可以打,可能MJF真係完約就去WWE,而家d人估緊個面具佬會唔會係CM Punk,咁MJF打埋punk再輸返條belt俾Adam,就功成身退了
D source講緊MJF已經私底下同AEW續長約喎
如果佢唔走,真係無人俾佢打,而家AEW個個月都ppv,佢唔攞belt就可以唔洗打嘅,或者轉型打tag team囉,不過如果無左MJF,AEW真係都幾麻煩
佢而家個人氣根本唔需要再特登用條冠軍去push
點解而家無哂bra and panties/pudding match 呢類比賽
而家冇哂mandy rose呢類淫娃點打呀

nia jax vs tamina你睇埋我嗰份
唔係個個都Nia Jax既

其他唔少女摔角手都有少少睇頭 仲有 Trish呢
竟然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞