[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今集之後分到佢 表演冇人名跟住真係好難認人 仲要佢地個樣同99強完全唔同
佢兩個啲廣東話真係好搞笑
講返 唔怪之得我見白水 澤 energy唔知做乜friend到3fc聯合埋
以為澤同鋒會好似lokman alton之類
好撚恐怖到底成件事係點點解仲未有人解到畫on99
所謂‘真人show’ 剪接係好影響觀眾接收到啲咩
Cut多cut少出嚟個效果都好唔同
成件事 咪就係有人改左step 無同對家講
但導師又approve 左
對家唔知頭唔知路 差啲柒撚左
點知俾人過左幢 覺得唔舒服 拎出黎講
無人睬鳩佢 仲俾人屈小氣
Kakit ig好笑
退賽又係on9,往年都有人退賽,但點都俾個條友出嚟講兩句,依家連人名都唔撚提真係好撚嘢
點會無hard feeling
季季都屌到爆架喇
臨時改step唔通知對家想人炒,你地想鋒哥點解釋?
依單野除左突顯佢兩個人之外
唔覺得有突出其他人喎

如果係都幾失敗
其實你啲論點全部都係你自己ff
仲要冇啦啦拖埋兩邊導師同跳舞老師落水好似佢地有份一齊做阿澤咁
都第五季
都同知剪接可以剪死一個人
剪之前都仲可以唔諗清楚
條友9up係咁話突顯某啲人都唔知呢件事突到咩人
已經唔想理佢
係咁加啲自己9up但話人地啲嘢係假
咁你同我都唔係佢地兩位本人
無人會知件事係點 只係合理地推演返件事出黎
保持距離先
依個post好多人自己腦補好多野
咁點解之前4季又守得住
成個製作組得返佢一個?
下唔同意wor 我地咪就係睇電視了解完件事覺得王峰矛 佢按番時序剪番件事出黎,由阿澤台上突然咁odd 既發言,紅藍兩組同評判當下唔知咩事都覺得好odd

去到阿澤係黑房講番件事比佢自己解釋番,仲想點

如果你話節目組cut 左某d位,搞到睇完電視既對澤有誤解,要澤自己ig 補完成件事,咁就係節目組既問題
好想知邊個評審話ROCK同皮褸過時
依度咪一直叫緊佢本人出嚟自己講囉 大家都唔想屌錯人 你又話叫人解釋乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞