[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
機票唔係有贊助咩?
除咗監制 班底係咪同前幾季一樣
咁我記錯
應該係話慳錢淨係食杯麵之類
diutv 冇深入介紹真係好易唔記得...
爆笑 好似阿叔
係啊
但係監製察覺有野漏左就應該出聲?

嘩頂 閉目養神大合唱靚仔到呢
俾我係其他參賽者會請佢食飯
知道佢地應該有睇連登 好想同佢地講
你地呢個item真係好勁好好睇好有meaning!
直頭係art piece!
尋晚睇live已經好震撼 岩岩再睇番呢條片 覺得真係勁到癲左!
每人都有自己character 同埋唔單止舞蹈
大家嘅表情都好into到個主題 (尤其係阿澤同T soul)
好多位都令我諗起好多歷史場面 甚至依加嘅烏克蘭
而折骨舞個part仲可以夾得番個theme

呢種表演我無諗過會係造星見到 仲要係60強!!!
以為自己去左文化中心 每屆造星都睇哂 呢個表演definitely係我心目中咁多屆入面嘅top 3 甚至no. 1!

多謝你地每一位你地全部都好勁!!!
事實證明花姐把關好撚重要
頭先就見到佢story
真係要好好食飯 先有力跳舞

補多一張先
我咁樣講雖然好似有啲過份吹奏
但仔你哋值得架!!!
佢令我諗起hamilton裡面嘅編舞
又係好熱血好燃
https://youtu.be/R9dL_lIOTMg
https://youtu.be/ZNnDjLHLtuo
非常建議去disney+度睇完整版
近代最佳musical,沒有之一
原本以前咁高質嘅編舞只可以喺外國先見到
原來香港都有!!!
So fucking proud of you guys!!!
識郁醒神到

陳蕾教壞小朋友
蕾b又亂講嘢
係咪又要俾人話無教養
Hamilton
早兩日見到Linman 都諗起
hamilton 好正
想聽taco rap
估唔到有同好
香港鍾意musical嘅人太少
仲等緊佢哋搞world tour
Broadway正價飛買唔起
期望linman可以有多少少發揮
至少可以做到啲類似咁樣嘅item

講緊王峰同阿澤?
好睇呀 hamilton ensemble 有個日本人混血兒又係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞