[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
盲撐就兩組都係
盲踩就未至於不過認同佢評價咁多人地組唔好

將1-2個人行為上升到全組本身就好on9
媒? 內定? 即係想捧佢? 咁佢嚟得啱喎?

想用佢嚟托高其他人? 高質又肯畀人利用, 咁世界仔, 今輯完咗佢都應該可以響香港繼續發展, 咁佢嚟得啱喎

認真無工開又想有新出路? 今輯剪到佢咁好表現又唔少靚鏡頭又無黑佢, 應該做到想做嘅嘢, 咁佢嚟得啱喎
有冇人覺得今緝剪多咗好多喊苦喊忽嘅鏡頭
觀眾都唔知你喊乜春
多得濟睇到有啲sick
王鋒IG都幾多人鬧
姐係講大話囉
建議睇電視版
YouTube版無收到現場聲
可能班仔無戴咪
屆屆都水浸架啦
召喚 迪偉.gif
TSoul 有feel
不過睇得多都係 來嚟來去都好似彈吓彈吓咁
期待佢跳第二啲風格
我知呀 但係論公平同值唔值得救 呢一組至少應該交兩個人啦 唔通Tsoul嗰組兩局全勝又要交人頭咩 論實力同成績都唔公道
萬一KC同Nathan組有兩戰全敗嘅情況 估計未必會foul到4個人咁多
所以我認為Owen組起碼要負責返自己嗰兩個人頭
MC都攤咗一年先出, Pixel, 呀Cloud, CY都係新一屆造星後先開始煲. 始終經理人都要幫佢組團隊安排找製作人做嘢㗎嘛.
認真rapper專心rap咪幾好, 過去幾屆太多[試新嘢]攪死啲仔, 反正Mirror咁唱唔掂演唔掂跳舞掂一樣可以大紅, 咁不如比賽時全力畀自己最好睇嘅嘢餵飽晒大家先啦, 好過出個唔好嘅表演仲要累自己累隊友foul埋. 不過anyway最應該嘅係參賽前要操吓弱項先好參加唔好等入嚟先學
以造星慣例 退出成員係包含於淘汰名額內
所以藍組應該係現有成員計淘汰人數-1
係好睇嘅,有story line,有情緒渲染
係略嫌有啲啲長,同show組員魅力上集中哂喺tsoul

同energy 嗰個應該唔係折骨舞,應該係bridge twist,只係配左折骨舞聲效
adams話佢嗰組十半可能開live
可唔可以教定daddy先
係 尤其Tsoul開頭嗰聲嚎叫 YouTube版冇咗差好遠
Tsoul真係唔似28歲佢真係好勁,不過吸fans力應該無其他人咁勁
支持陳蕾

MK好撚樣衰
但香印真係有實力,咁多人入面,佢真係幾亮眼,99強個時佢一出嚟,就係比佢吸引住,就算viu唔特別去捧佢,我覺得觀眾都會留意到佢
好多陳蕾hater
香印preround片直程唔係publicviu應該本身唔打算捧
Cho留啲cm真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞