[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實喺商場搞嗰次記招最尾跳舞係香印同KC企C位

我覺得記招揾人出嚟表演點都要揾啲實力好嘅
睇返其他5個都係啲有實力嘅參賽者

然而你睇造星個MV除咗中間嗰幾秒,其他時間都冇香印鏡頭

不過其實捧又好唔捧又好,到最後到係睇觀眾受唔受落

如果個人係值得嘅,有人捧當然最好啦,冇嘅話就要多靠觀眾同fans撐起佢喇
個預告紅組咁多負面嘢
按diutv慣例呢啲會贏
Pre round 個化妝同粒提子加好多分
咁MK難得有機會係台前做主角,比人cut到剩返一句,仲要係鏡頭前笑佢個唱腔unununun,係有啲慘

不過我隱隱覺得佢就算佢唱得難聽都係唱好過唔唱。我記得造星一B3就試過兩個唱,三個跳,最後好似一盤散沙咁。

相反B4,阿Dee、阿神、嚴祺嗰組,明明可以三個人唱晒全首酷愛,都逼兩個魔音隊友一齊唱,勁有團魂。
預告成日影到藍組間房死氣沉沉
依家先睇IG見到香印有個一齊左12年既女友
其實佢32 姐係都係90後
AGGER
team battle唔係應該要諗方法幫下啲隊員?
濕鳩柒版狗毛好明顯係踩住MK想上位多過為條team
佢有part都係話評判無提過佢所以灰鳩
而無care過成條team輸左
佢應該係指喺節目入面「捧」多啲香印
唔係指叫viu簽佢
似輸晒陰公
係老婆
結埋婚啦
唔緊要 夠專一長情仲好
鍾意佢又唔係要做佢女友粉或者老婆粉
支持香印公子可以繼續發光發亮
公子呢個名好襯佢
前面咪話咗 再冚件事都係當佢反派契仔
契乜嘢弟呢 你同話陳蕾冇教養嗰班有咩分別
唔好啦鍾意藍組
唔出奇
可能藍組啲人太勁 solo 就好睇 但佢地團賽傾向每個人都show off 下 有啲突兀
紅組一組人要拉上補下 反而團體感覺重啲 觀眾睇得舒服啲
有埋tg喇
我都係不過似,淨返kc同亨仔都係強隊
中意香印係咪女多?
你答啱問題咪有得入咁簡單
仔都多。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞