[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
契毛2.0
Lucas都有9000幾follow
唔會關個退賽事喇
佢地果part係battle黎
有需要就講定,大把機會夾
但宜家似乎唔講而show off,一定係心機重

現實太多小人
連造星都捧呢d小人
乜野對偶想嘅幻想都冇哂
點捧點包裝都冇撚用
支持kakit
Kingston好可愛,d表情好豐富
佢地兩個單挑緊 關tim退賽咩事
其他好同意你
不過想講瑞銘唱歌都好麻麻
加上佢一開始個態度 呢個應該都早走
好有感情
同樣係locking其實佢冇咁啱王蜂嗰種歡樂hype
反而苦口苦面幾啱佢 唔同風格嘅locking
但陳蕾盲撐盲踩就關佢本人事
好認同 話一眼睇到人跳得唔齊 你睇到你個阿O跳得廢未
KC嗰組跳得確實唔夠香印嗰組投入 佢地一味話唔公平
幾時可以持平同你啲仔講真話 等佢地真正成長 同唔好鼓勵佢地戾氣愈嚟愈重
大家點睇Jay fung
又唔係直播,係咪一早夾好晒唔提?
過左咁耐話冇了解過
個個仲當Jay fung聖人

對於昨晚播出的一集《造星V》,由於 #王鋒 未有跟隨原先排好的舞步,令 #阿澤 對他有微言,Jay Fung認為要再了解事件,「兩個都乖仔同勤力,如果佢真係做錯事我會鬧佢,不過我都要再了解吓。我同Rosa當時喺現場專注喺阿澤嘅反應,但當時有好多其他嘢發生緊,所以我都要了解多啲。」網民認為他搵王鋒、Jason、樂樂及Carson拍MV是偏心,他否認,並稱是與MV導演商量後的結果,他亦希望將來有機會與其他參賽者合作。
佢哋dance battle輸咗 照計應該都要交兩個人頭
了乜撚野解
隔咗大半年 唔通真係琴日先比賽咩
今季真係好L高質
60強表演無一個係炒粉地差
老實講 有觀眾緣都係一種實力
佢可能心諗原來比佢外表呃9左,
心靈受創
都可能拍完當時只有部分隊員知曬詳情,同埋當時應該都係教導呀澤小心說話囉
算啦 其實佢都兜唔到
真係有委屈佢或者佢隊友一早出咗聲啦
我就唔信佢甘願食死貓

宜家viu見帶唔到觀眾風向指責阿澤 一定會喺之後既集數度幫王鋒洗底
viu最多就係網軍
係留言區洗版都仲得
臨尾TSoul上前後面幾個各自狂跳自己style嘅舞再圍埋中間一齊死嗰吓好正!
鍾意藍組啲人多啲 但偏偏藍組啲表演炒哂
咁嘅表達方式, 睇你剪片嘅我哋真係好辛苦.....
咁導師又真係未必知既
係我地觀眾聽埋阿澤黑房講既野先有上帝視覺姐
職業操守 令你唔講得高層內部指示
但係咩 道德操守 令你陰陰濕濕指桑罵槐, 令成個團隊全部人好似得你一個好清明咁~
兩個人頭係大組交
可以好似牙醫咁輸個組揀人foul
亦都可以好似牙祖咁carry嗰組都foul
jf rosa應該無咩問題
係睇蕾會唔會暴走
佢依家已經炎上邊緣
如果死攬阿O嗰D真係可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞