[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我當初見到down咗一秒
然後轉頭一諗,咁咪仲好
疊埋心水唔做女友粉,做才華粉會開心好多
因為通常做女友粉一有咩風吹草動就會瀨嘢

一齊咗12年仲求埋婚,真係好長情
彼此最青春嗰段時間俾咗對方,簡直羨煞旁人(話說佢老婆都好正)
祝香印同阿嫂幸福快樂啊
我都好擔心
藍組好多勁人foul嘅話一定好傷心
所以太多勁人集中埋唔係好事
雖然花姐好乞人憎,但冇咗佢明顯節目質素下降
我要真係睇比賽啊睇表演啊我洗撚睇全民造星咩

就係真人騷有代入感距離近先至好睇㗎嘛
同埋花姐做閪嘢都直接俾人知吸仇恨 我覺得佢真係做到交俾觀眾決定好與壞

屌你奶而家搞撚到集集要解迷咁撚樣 難聽啲講就係整到一岩一忽 根本睇完都唔明
仲要癲撚到 好似慣咗導師同學員每集要開live解話 變撚咗常態
即係如果我只睇節目 我係會唔知道成個picture
屌你老母電視節目做到咁撚樣都得嘅咩?

睇吓今季嗰個監製個閪樣就知佢on99
同埋今季浪費咗好多時間去播一d擺到明冇乜特別嘅選手內心戲 個撚個都要喊一輪再講自己幾慘 但係之後個表演勁撚廢討論價值都冇
Tim真係好撚廢
可能佢本身個人廢,所以啲評語都係好撚廢

參賽者可能有一半都唱得好過佢 唔知佢覺得醜唔醜
清下人頭留返精英都可能好嘅
真係 之前追po已經有人講過
觀眾坐喺度睇你一個鐘嘅節目
睇唔撚明仲要嘥時間追po/睇ig live先明個picture
剪接知唔知醜 觀眾冇咁多時間㗎
五個評判2個啞嘅 1個廢嘅
得蝦頭同Grace講野
不過蝦頭講啲野都好廢
反而Grace對佢有啲改觀
冇比較冇傷害
佢有隊Crew叫Special Plan
真係第一次
節目播完仲要用半個幾鐘時間睇番參賽者IG
如果唔係驚自己投入唔到同埋要認人
導師啲IG同live有時都唔得閒睇
係靠呢度有好心爸絲講番個大概
覺!!出造型照嗰時佢已經好覺
諗唔到原來佢係個QQ眼鏡仔
呢個po之前成日bin c ak lokman唔知cast咗咩人返嚟
但係佢哋cast到香印bb owen bb仲有連登最愛嘅hayden都算係超額完成啦
鐘意hayden通常男定女多?
林家謙Fans多
題外話 maico都已婚 老婆靚撚到不得了
正呀
動力火車短髮其實幾靚仔幾型下
長髮都好型
b 組social media 唔係幾active
mon po 嘅見到可摸以開多d live 出多d story (esp 香印)
今晚風沙B會live
唔知有冇daddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞