[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
fail位唔係rap喎,係英文歌個段都唔夾下流社會

寧願插段慢歌俾aaron同carson
咩係湯圓事件?
btw想delay讚吓享仔lost stars呢下高音
https://youtu.be/kw7embdLka4?t=168
本身驚佢剩係識死嗌兼沉chok聲 原來個range都勁
再學吓唱歌應該有排玩
我又唔覺喎
本身首歌就係要有控訴
Hiphop精神係符合到首
佢段rap我都覺得係幾好
我反而係覺得前面舖得太耐,其實早少少俾佢rap,炒熱個氣氛,俾多啲馬拉爸爸唱
個主題會更加出色
真,佢高音比起之前舒服咗
感覺on仔應該有調教過
進步都幾大
聽返覺得Anson Wong都唔差,純粹比亨仔搶咗風頭
Kakit元宵節嗰日綵排遲到
話因為自己掛住整湯圓
jayjay諗極都唔知係真定9up
造星producer ig story
點解讀
姐係我哋屈咗今屆剪接?
https://youtu.be/MQsNTUDbfEA
原來lucas pre round表演係呢個
完全無印象,仲要唱得好麻麻
今round好咗好多
唔會啦 而家個個話紅組係反派多啲
benz我pre round已經幾鍾意佢
好中意jf同Rosa講野既方式,令人好舒服,冇咁大壓力

雖然節目嚟講就會悶啲,但現實會想同佢地做朋友
我唔係好睇得明
藍組foul人好合理
佢啲中文1999到
我以為自己睇緊新詩
其實剪片都係寫故事
你今屆個故事真係講得唔好
其他我都算啦,王鋒尾後針點解釋
覺得自己冇拍錯剪錯嘢?
可能係講澤王鋒/陳蕾個d掛
真正係點冇人知 冇咩好challenge

我比較在意係highlight 唔到人物/交待唔清楚多d
加油
https://www.youtube.com/watch?v=I1GP-fAXfuo
睇多次 個流暢度好好 無冷場咁落
energy個下拋走跌落地舊嘢算係咁
應該點都會入到今季top幾嘅表演之一
意思唔係話屆屆都係做A個套 佢唔明點解今屆做B咩?話想拍真嘢講真嘢但自己一個做唔到
其實我幾鍾意今日jay激勵人嗰段
同埋睇返佢哋live就知佢哋好想班仔可以enjoy the stage
對佢哋嚟講有冇做到自己想做嘅嘢重要過輸贏

不過冇辦法 比賽就係睇你喺台上做得好唔好
我覺得係咁嘅意思
但係上面啲ching好似睇到另一個意思?
我都係咁理解
應該係今屆落左order要捧某啲人
就算有參賽者做錯出茅招都唔俾直接剪出黎?
唔似前幾屆咁real
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞