[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
原來energy識折骨個下
等佢地今晚live
Bridge twist應該唔算折骨,yoga都有
其實 opera 果幾句係夾到首歌
有聽過第 D 歌係呢個風格
用呢個腔黎唱,無歌詞都有種悲壯既情緒
但係香港既流行音樂好似真係未聽過咁樣用落去

所以 tomy / jason 如果你見到希望你唔好怪自己
尋晚半夜冇
佢意思係咪個比賽過程真係無咁多 drama / juicy 野比你睇
以前可能花姐會整 D 野令到有 drama 有 tension 有 contrast
而o個 D 野係特登整出黎
佢唔特登整色整水 (有職業操守) ,所以無咁好睇
觀眾仲係咁質疑佢係咪收埋 D 野唔擺出黎..

啱啱發現Lyman fans名已bob錘
香印提籽 Heung Seeds
提籽
呢到有冇香印提籽啊
我係冇入group嘅香印提籽呀
R哂頭,咁王鋒嗰度又係專登整出嚟嘅drama?
宜家屌緊佢哋開咗啲線出嚟無咗個尾喎
揮個手
香印世一
對住dear jane係要唱返啲口水歌
第一個story我都係咁理解 似係前果幾屆好多特登舖出黎既野但佢唔想今年都係咁但佢得一條友做唔到d咩
第二個story就真係睇唔明
利申9估
青提呢個icon襯晒
Tim話comfort zone真係教壞人
比賽藏拙係啱,個叫人留comfort zone好唔掂,應該係擴大個comfort zone,挑戰到陌生都變comfort
第二個咪就係話呢啲野唔可以爆咁多
你get到幾多就幾多
行內野唔可以隨便講出黎俾人知
呢條友其實邊撚個嚟
係咪見總導演出嚟講嘢加把口刷存在感
但又無人明佢噏乜春
利申淨係識阿樂

難睇嗰啲係咪就係佢剪所以嬲嬲豬
咁佢後面有句呢個比賽比你展示自己既機會唔係咁多
咁都 make sense
驚你o係有限既機會裡面唔 show off 哂自己最好既野
一個唔小心輸左就 foul 你,你再無機會展現自己,會蝕底
都係老豆錫住個仔咁既心態..
真 pre round睇睇吓見到香印一行出嚟就覺得呢個人好sharp醒,行路時嘅體態同自信好出(氣質呢家嘢真係好重要)
開埋口講嘢發覺啲口音好好聽,個人仲好humble
好感度已經不斷上升
到跳埋舞已經被charm爆,好感度已經滿咗

我相信要就算捧,都要個人本身嘅character係吸引先捧得起,特別係實力呢樣嘢係擺係大家面前,冇得呃(尤其係跳舞)

何況唔覺得ViuTv有特別捧佢,不過依家香印討論度咁高,希望Viu可以順從民意,「捧」多啲佢啦
我覺得 viutv 要比得起咁既錢先簽到佢 + 捧到佢
我就好簡單嘅
有香印嘅畫面我就Like架啦
Viutv mon po 員工
香印提子因為有商標唔用得
呢個同音得嚟又都幾有意思
不過睇返記者會6個參賽者有得solo,香印係其中一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞