[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
假mc其實係philip定瑞銘
Philip
明明佢都係20歲出頭
但有種油膩感
喺小組度算好咗啲
佢唔着衫個look真係好撚正 性感唔淫
佢好有戲,做戲/做舞台劇都會好吸引 好似捧lokman咁捧都唔錯
我幾鍾意喎
如果中間嗰段cut咗去就啱啱好啦
jf 同rosa 真係好好,教到啲仔仔都好似高隔離一個level 咁

上round 紅組輸,就講到又話要拎返啲人頭,又話唔知點好嬲,將啲嬲帶上個台

反而藍組輸,佢地嗰種farewell 真係好溫馨,兩個導師同啲組員淨係好簡單咁想foul 咗嘅參賽者唔好放棄,外國教育真係好掂
另類show off好好感情

唔係嗰啲好hae 嘅emoji 同加油
男人唔同嘅,mirror 除咗肥姜同AL 個樣唔同咗,其他人同造星一都唔係話差太遠

360 係女人,一過咗某個年齡就會老得好快,唔比較都ok, 佢仲要日日拍埋啲20歲嘅隔離,你叫stephy 呢啲keep 得咁好都搞唔掂啦,更何況係360

不過香印真係入唔到男團,除非佢肯放棄boardway再去跳canto pop, masterclass 個表演其實佢都跳得好睇,跳唱嚟講都未到dancer 唱歌個水平,係個妝有啲娘不過都靚仔
最新呢集終於似返往年造星水平

藍組啲人好得體 香印連sad樣都charm過人

紅組贏在分啱組 啲自選好清楚知做緊咩
濟哥比想像中有stage presence 堅係MVP

派人戰術上就好似rosa有諗法啲咁

今晚等睇肥仔組VS N亨
我都覺得係皇親國戚,冇理由完全冇人出嚟講,點都有朋友嗰啲,就算唔係踩兩腳,幫口兩句都有掛

依家係上至幕後導師,下至同事朋友都收聲,到底佢係咩人
下 JER IAN Jeremy 都執得好勁
btw 之前話冇揀到路飛同唔知邊個邊個 冇QQ仔嗰啲 唔使驚了
有Owen 應該係少數喊唔會反感佢嘅參賽者
懷疑佢同香印都入咗決賽

Energy執生嗰下都好firm 🈶
尋日嗰集終於令到我開始認得啲人
之前認唔到都唔知點討論
你淨係認到豬柳
喊呢家野真係睇人

本身唔討好嘅參賽者一喊,就會內心好想叫佢收聲啦,有冇其他野剪

但頭先owen 喊好想安慰佢,雖然我又冇話好迷owen, 可能呢啲就係觀眾緣
4個導師得陳蕾一個多嘢講 同埋咩都講
呢round啲導師同塘邊鶴都唔多soundbite
剪出嚟咪唯有下下都係蕾啲comment
唔通睇JF靜止畫面咩

王鋒嗰單 我會諗 改step會唔會係同Tim退賽少咗個有關
但如果各方面繼續冚住件事 唯有真係當王鋒係反派契仔 好過益咗viu
Owen 有種特別氣質,好cute!
仲要係Viu暫時無依類,想睇佢玩綜藝節目
唔好屈
之前出名嗰啲都認得 但係尋日先可以睇到多啲其他隊員嘅性格同talent,開始認到一組入面一半嘅人
講嘢講到1999咁
造星5無陳蕾應該悶到頂唔順…..
認同紅組拎人頭同帶嬲上台好撚柒
但由99到第2回合好似過左左1星期定10幾日左右
仲有個個都成年人唔太覺係關jf Rosa嘅事

Btw個拎人頭係乜水黎
佢啲google translate廣東話
soon仔嗰下on9咗啫最on9係講埋對評判嘅睇法

阿澤嗰單性質就唔同
jfung?
唔知有冇人覺得 撇除造型同氣質
Hayden五官有啲似瘦鮮肉版池晟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞