[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (55) 王鋒尾後針!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Loop爆先
暫時係小組賽裡面最鍾意嘅item
咁又唔會 我live睇嗰陣覺得anson wong wowww到pk
連sam lam都唔差
hayson就真老鼠屎 雖然佢lion kiss a deer嗰句ok
overall係幾夾幾悅耳 本身驚享仔聲底易太搶又冇over咗
on9仔教和音有保證
連登仔可能要校校部電視嘅setting
What you saw is not what I saw
想拍真野但係做唔到仲要屈人?
背後啲嘢拍咗又唔出街,mike orange一秒鏡頭都無

食屎啦製作組觀眾有眼睇架你地剪啲乜垃圾出嚟
+1 睇live已經覺得anson係最投入個表演 唔覺佢俾人搶fo
屌唔記得講 最差係我想聽多啲阿霆唱啊
連出個story都講到一舊舊
都唔知係觀眾理解能力有問題定佢表達能力有問題
建議拎呢隊硬碰藍組肥仔隊輸咗都係foul Hayson姐
老老柒柒 陽絲敏憑咩去做評判
唱又唔關佢事 跳就更加唔撚關佢事
而家暫時都係我王鋒唔跟編排撚鳩阿澤?
應該落左order 要捧人
真係好柒
以前花姐帶頭黑哨都夠膽講仲要交代得勁清楚
https://www.youtube.com/watch?v=7w7IHI5xogw
睇埋藍 呢個自選jason合格有突(話中上都唔過份 自己嘅part都好好)
carson下下真音想聽佢唱多啲
咁都關表演事嘅........
都岩 佢呢啲雙面賤種 最岩去教人點表演
其實佢地後台睇時時候,都好明顯知道自己會輸,不過都仲好冷靜去面對,幾欣賞佢地既態度,Enjoy the stage係佢地講得最多,佢地依啲正面既態度都會感染到啲組員

不過都同意藍組自選既兩場都真係差既,希望佢地再努力,改善下啲策略
佢資歷唔係問題嘅,但講啲嘢就好有問題
下我覺得自選2 唔至於俾佢地彈到一文不值
睇多次都係好神
同音樂配合得好準
我敢話係幾屆入面Top5表演
定係話點解前幾屆做a嗰套今屆就要用返同一套
其實我幾鍾意自選2
自己聽唔慣就話人嘈
都唔係捧唔捧人咁簡單啦,今屆明顯係剪到斷章取義,導師睇唔過眼晚晚live踢爆曬製作組班柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞