Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (121) Foodpanda違反競爭法

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
連三四十蚊運費都要呃仲好自豪自己呃到嘅人話人貪心
仲有,所謂「咁多假設」,其實係同一次送餐入面嘅一連串行動,唔好講到我設計好多唔同情境嚟刁難你咁
原來咁唔叫唔算
送餐一個簡單流程你假定咗三樣嘢唔算好多咁要幾多先係「好多」

你傻鳩完未 連數都唔識睇唔怪得信癲佬講
你去到個客寫嘅地址,有人出嚟拎餐,但即時俾唔到code你,你會當住佢面倒數,夠鐘再當住佢面攞走個餐,係咪咁?

你一開始就玩緊語言陷阱 到我答完你咩情況會願意額外再等吓就扭屎忽花最怕呢樣最怕嗰樣

最怕你人未到但又要個客俾code你先,人哋唔肯或者俾唔到,你就匿埋一二邊倒數等夠鐘
清你係咪有眼疾 明明我係講計完鐘冇pin碼開餐變咗阻我幾分鐘就開餐
倒數2+5分鐘都只係7分鐘 我計多埋3分鐘俾佢係咪主動申請俾佢拖住
樣樣都靠屈 呃平台錢你就最精明
今個星期小單到
究竟我係主動豪多幾分鐘定嫌幾分鐘都唔阻得
我自己都好混亂 真係好撚癲

根本上否定個setting要pin唔使俾pin 嚟手放門口搵cs完成
運空氣呃平台錢就最有理
定係你有腦疾,倒數完唔能放低開9人餐
你都識講冇pin冇保障
我影相搵cs拉完成自保有咩問題
唔似你粒聲唔出自己揀冇位放置拎9走人地d野
冇睇2日..仲嘈緊
你爽脆脆認咗屈我開餐原因係嫌阻幾分鐘先再講
嘈到1001
唔係屈你
係你自己講
始作俑者
https://lih.kg/AbgMxxX
#297 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
個系統倒數2分鐘嗰陣咪通知咗
唔通等半個鐘都照等 跟曬三步曲之後點處理話事權就去咗我度啦
留係人情唔留係道理 R極都R唔到兩個數字出嚟我點知係咪白撞
有唔妥去屌爛袋整個pin碼出嚟又唔落完單馬上通知需要入pin

我講嘅根本原因就係倒數完都冇pin碼
下次搵cs
"搞多過10分鐘就開餐"
一人俾個玩鳩外賣仔嘅方法
https://lih.kg/3157502

你條白卡佬自己都想搞鳩外賣仔,角色調轉返轉就唔想人地搞你

我知你想講咩,係鳩up嘛

我都係出返去diutv睇仔仔先
仲有樣野
如果今日有人有拎閪袋張閪券要留意
16號前記住要去拎 16號過期
斷章取義? 成句明明係解搞多過10分鐘都冇碼就開餐
好心你碌到#8睇埋先再講
明明你都想害鳩同行收信
教人送空氣到pin位附近完成
#8講埋出口你都睇唔明咁幫唔到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞