Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (121) Foodpanda違反競爭法

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
個客冇寫放門口,袋鼠指引都係叫你放低
邊度叫你唔應門就拎走
正常就去唔到門口先拎走,去到門口倒數完放低
你就去到門口都要拎走
pin單俾唔到pin碼先係 你睇多次
https://lih.kg/AbgMxAX
一般單 冇人應直情唔倒數掛門口完成
地址不明單 倒數完都唔見人就自行處理
pin碼單 倒數完都俾唔到pin碼當混吉/去錯地方/想呃餐 自行處理

咁講夠清楚未? 越講越遠
7分鐘俾唔到pin碼都照放低代表你求其搵個單位送俾人食
覺得咁叫交咗俾客只係自我感覺良好
新系統又未咁多人知,又有人代叫餐未必即時有碼畀你,地址冇錯就照送架啦,倒數7分鐘可以完成,你自己小兒麻痺搞十分鐘就怪人
喺度自訂規則有咩用
下次你遇到冇客既pin碼單記得問cs點做
Cap對話上黎睇睇
7分鐘都搵唔到個pin碼 邊個小兒麻痺?
唔講仲以為戶戶送個pin收埋喺lihkg app會員資料入面咁難講
偷換概念 7分鐘=即時 咪俾足時間
講到好似拍門冇通關密碼就另頭咁
唔取消嘅話實有機會
同一件事唔同cs都唔同做法 我都想見識吓
咁即係你搵到客但拎唔到pin碼,你就用搵唔到客用既倒數功能去拎餐走,連cs都唔搵
未見過袋鼠cs會叫人自行處理
熊貓先會有呢句
7分鐘都搵唔到個pin碼出嚟
試過 醫院單
我就試過搵cs ,由cs幫我拉完成
你連pin碼單都未中過就喺度教人用冇位放置去呃餐
咪撚咁肉酸啦
原來個客混吉冇pin碼拎唔到餐叫做外賣仔呃餐
即係個功能係多餘
由cs完成個客轉頭話冇收到又得
外賣仔求其去個單位再搵cs完成又得
咁夜仲嘈緊
嘈交係快樂之源
使唔使二人合力係咁推post
有冇pin都係跟文字地址送,偷餐仲大大聲
,袋鼠版大師
寫錯地址就客問題啦
條傻佬話岩地址冇pin碼都要拎走
係咪真係咁撚窮
一有機會就想拎走人個餐
一次拎緊餐時個客打俾餐廳話地址寫錯
一次拎完餐踩緊打俾我又係話寫錯地址

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞