Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (121) Foodpanda違反競爭法

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
我都試過去到開門 入面幾個都話冇人叫外賣
我show手機俾地址佢哋睇 原來係房入面條友叫
佢仲掛住打機唔出聲
7分鐘搵唔到pin碼你都可以肯定地址正確咁厲害 識通靈?
學你咁求求其其放低搵cs完成就當自己交咗先啱嘅
不嬲指引都係跟文字地址送,拎唔到冇pin碼出黎可以係代叫餐,又咁岩搵唔到叫餐條友
你拎走個餐扮正義屈返人地錯地址去呃餐仲大條道理

乜平時錯地址既單你唔係照跟地址送再叫客自己黎攞?今次情況又唔係跟地址送直接屈人錯地址?

想做呃餐狗咪認囉
指引搵唔到客=7分鐘放低
你條呃餐狗就自訂搵唔到碼=10分鐘拎走
我幫屋人叫完餐有野做唔得閒又唔撚得?
搵唔到碼咪即係搵唔到客囉柒頭,邊個話收餐人一定係叫餐人?
叫完餐7分鐘都搵唔到pin碼咪證明個餐都唔係佢
你照擺低同我拎走自己食/俾樓下看更/請街邊阿伯食有咩分別

自己呃自己
你啱 睇嚟我錯過咗幾次開餐機會
見爭幾百米我係照送 cs又唔撚補錢
搵唔到數倒數完自行處理都係袋鼠公認做法
係有問題一早出曬警告信
咩情況會集合曬呢三點?
屋入面唔係叫餐人
屋入面嘅人聯絡唔到叫餐人
電話個步驟打唔到俾叫餐人
好撚出奇?以前唔需要入pin你緊係唔知收餐條友係咪叫餐條友,有人出黎就畀佢啦
去到個文字地址冇位擺就係
有位擺有人拎你都話地址唔岩就你呃餐啦
你自己貪心咪話係公認囉

原來錯pin免費送條友係你
搵唔到客倒數完擺低冇問題
自行處理都冇問題

係你懶高尚覺得個客混吉/俾客玩完/面前唔係客之後拎走就係呃餐狗
自己睇多次第三句已經集合左呢幾點
搵唔到pin碼只係代表搵唔到客,你就假定個地址係假而搶走人地個餐
所以而家咪開始隨機要入pin保障雙方
咁個客俾唔到pin保障我有送到喎
小C
搵唔到pin碼只係代表搵唔到客
你屈人錯地址唔係呃餐狗係咩?
咁請佢隔離屋食都算有安全地方擺
爭唔遠順路就送埋 遠就咪搞
好心係用嚟對好客 唔係對啲失蹤嘅客
你都係假定自己冇去錯地址將個餐隨手俾人再搵cs保你啫
顧客永遠是對的
收餐人未必係叫餐人,大把客都會遙距幫屋企老人家買野食,叫餐人叫完餐唔得閒有野做搵佢唔到你就當人假地址?定係保障你有餐開?
隔離屋個門牌號碼就唔係個app指示地址啦
咁樣係你玩野送錯
不嬲都係跟文字地址優先,有問題就搵cs
跟地址送都叫隨手畀人,定係你個腦有問題?
條友用大C冇乜分別,記得佢以前都係叫人做手術
送過幾次幫老人家叫都有備註送達時致電
呢種情況冇pin碼我都會擺低俾佢
牛高馬大嗰啲連手機都唔識用就咪搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞