Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (121) Foodpanda違反競爭法

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
趁樓下有訊號打定問佢開門拎定隔住門講pin碼啦
敲門一陣個客又閪你面
當面問唔撚得?打電話會快左?我呢三日pin碼單起碼有廿單,全部當面問,等佢開app睇都唔使一分鐘,仲快撚過熊貓影閪相,起碼唔會出入𨋢load唔到
未中過pin碼單講經咩,講咁大堆野有埋分析咁,又話要打電話問定
等個電話接通部𨋢都到啦
有冇咁多閪面客,定係你自尊心太強
乜袋鼠打電話係跟個送餐地址屋企電話唔係跟落單個人?
一路都話到樓下打電話通知定要pin碼

7分鐘內開個app對你嚟講好困難咩?
當面問唔撚得?打電話會快左?我呢三日pin碼單起碼有廿單,全部當面問,等佢開app睇都唔使一分鐘,仲快撚過熊貓影閪相,起碼唔會出入𨋢load唔到

真呀

不過如果個客唔應門唔聽電話完全搵唔到人,係咪可以唔入pin照拉完成? 暫時好彩未遇過
咪同搵唔到客流程一樣倒數

袋鼠封電郵就咁寫,具體rider support會點確認?有冇人試過?
如果送住宅,我會放門口、拉完成,唔會等倒數
點會唔會快咗你都識講有啲幫人叫餐啦
仲未計開門手機唔喺手上要行返入去攞
我都想中吓 唔知點解做咗幾日都冇
題外話
我今日先中過一單幫人叫,等佢打電話問老母拎pin碼都係兩分鐘到
為左幾十單先出現一單既代叫餐而單單打電話真係唔係快幾多
你做左幾多單先
其實按個掣之後鎖住車講電話都唔會用多咗好耐
我冇鎖開車,到步直上樓
唔多 實行後加埋得4x單
我有正職 淨做六日夜晚
但見其他人話成日中pin單
嘈緊咩 完全封鎖咗 睇唔到
屌你老母55蚊叫人送兩單 禮拜日晚 含家產
唔加錢無40一單都算
咁撚樣55蚊真係賤過乞兒
已踢 好意思派出嚟
原來你鎖左個傻佬條友話客人搞佢十分鐘拎唔到pin碼出黎就拎個餐走人,點知嘈左咁耐原來佢未中過pin碼單
距離係長,但9成平路,醉愛遠單
個傻佬連登叫咩名
你估下,條友同大C本質一樣都係鐘意拎人野食,兩個都係負皮收集員,只係冇大C咁on9要炒9個餐去呃
仲有一個相似既地方大C成日覺得d客唔出聲就當佢係賊,呢條友就成日覺得d客閪佢面
熊貓炒餐佬=大C
袋鼠屈餐佬=?
咁做外賣不嬲都弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞