歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (186) 俾錢前請諮詢伴侶、父母、性器官及大腦

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
委員會都仲有用既
黑肉幫地球寮長同妮卡好番
比新機chuchu

水星最大問題應該個世界觀唔知做咩
岩聽
對我嚟講兩邊其實一鳩樣
可以話狸貓就係同班友玩埋一齊
個人先無咁自閉
見到腳膠舍長行返出嚟認返個責任
先反思自己仲有咩可以做
係咪仲係要聽曬佢老母話

然後角色故事背景高達系統一直都係你賣得味出下外傳出下設定集幫你補下
唔賣得鳩就

兩邊都係工具人
都係出嚟推下劇情
個分別一個戲份長少少收得好睇啲
都唔係世界觀問題,
而係佢個build up都吸引唔到人想知多d/好奇發生緊咩事
個世界觀直頭wfc
商業成唔成功同套野好唔好睇其實係無直接關係

唔只動畫,拉遠啲講,其實電影都係啦
長佔imdb評分榜首嘅 Shawshank Redemption,當年上畫票房又係麻麻,拎到7項oscar提名但又全部輸L晒
所以好唔好賣,拎唔拎到獎呢啲,真係好視乎炒唔炒得熱個話題㗎咋,套嘢好睇會有少少幫助,但一定唔係主因
福仔廿幾歲就看破紅塵得唔得架
世界觀一直都係你賣得先幫你補架啦
你睇下高達x
又睇下seed同uc
可能唔係廿幾了
Seed算愈搞愈柒
我呢家仲唔明點解基拉seed d 最尾會著白衫
想問有冇邊隻牌子油有出金屬究極黑
高達動畫最緊要係咩?
隻機威,識郁,令你想有一個佢既copy係屋企(aka模型玩具)
其他野於商家而言真係wfc,有人買就得架啦
我呢d唔砌開鳩達既人好有感,
用強大宣傳吹起左個風就大把人跟風,
隻野出得好唔好,用左咩新技術,可動好唔好撚有人講咩
幾多歲都係溝唔到女, 發唔到達
幾多歲都喺到揭緊啲唔知乜
幾多歲都唔知自己喺到做緊乜
我其實係認同福仔巴講架
機戰系列好大程度就係俾你講個班人累死
睇左youtube當玩左
人地屌個劇情跟住屌
自己鐘意個套一定要最搶最勁
就算係隻game原創男主角都唔可以勁過是但一個主角
你叫個劇本點寫

利伸除咗手指禁到 我正負皮都唔會俾
當無依樣野
點會冇關係
套野好睇啲玩具先賣得多,賣得長久
我成日講b社就收負評,但係奇在冇人出黎更正/指正到我既
你要相信笨大 相信福田
依次個劇場版就有你要既答案
如果無既

就下次一定
你睇下龍珠 海賊王 蒙面超人先講啦
夠好賣喇掛
唔係有話題你估下依家咁既劇情會賣得出
所以我自己盡量抽離啲冇乜興趣嘅主流作品
不過見到喱啲人口蠶蝕個文化心底裏始終都唔係咁舒服
但我而家唔係學生哥了, 知道在商家本性如此
佢哋鍾意咁發展就咁發展啦
所以我身邊有人鍾意睇00嘅原因係
本身係講緊十幾年前世界局勢
唔使解釋都明
我唔直接答你,用例子答你
fgo好好賣
一定係因為
fgo隻game好好玩
fgo劇情好正
Fgo劇情其幾正(某一兩章)

Fgo劇情差 但人設角色夠淫咪好賣
套嘢啲機好睇就係
你竟然串我地宇宙神遊fgo

利伸有課六位數仲繼續課緊
劇情一般般啦
唔俾屎我食都收貨了
玩法真係屎一般好玩
但係竟然有人炒
fgo 真香 (繁中服就泳裝活動, 又要課金了)
唉 睇cosplay啲乜就反映晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞