歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (186) 俾錢前請諮詢伴侶、父母、性器官及大腦

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
右面果隻一直想買,但一黎好毒
二黎永遠忘記唔到未亡人劇情,童年陰影
劇場版佢地係happy ending
劇場版變左主角 bad? ending
漫畫版 ture ending bbq結局
唔講得壽屋d野唔好嫁
睇完S1 已經feel 到套野垃圾
呢兩日見到隔離post 於是開2.0 睇埋S2
心諗好在無花時間個個星期追
成套野比起鐵血S2 更加無主線
我諗再寫多一兩套呢d 咁既屎,機人番可以正式收皮
機人番一早收咗皮
喺機人片全體收皮既年代出左套大熱既片,然後依套大熱既片令機人片收皮
無影響 大家都係買舊嘅機人
得番幾集,新果部仲未出,應該有s3?
唔係真心想逆操作式sell新機?
劇情不評論住,可能有返4-50集可以balance返,但感覺上套野高達只係配角
新果部出得都最終戰現場報銷架啦應該
整得靚咩都值哂
condom機
睇整眼教學睇到呢段
對新手黎講都大衝擊
冇諗過可以玩到咁
https://youtu.be/oS3yvUxdarM
人哋唔係話target做俾啲年輕新一代入門睇嘅第一套高達咩
唔受你喱啲老屎忽指指點點啊
好多模型玩具技巧都互相通既
呢d似係玩娃果d人買個頭返黎開眼自己配眼珠既技巧,
借左落1:12女模型上面,
不過講緊難度高勁多因為塊面咁撚細
btw日本既同人市集定係booth都有人專賣呢d補品
bb彈咁大既眼然後開窿面,佢係自己成型/3d print,效果仲靚
樣都未見炒到豬閪咁
廣告雜誌黎遮嘛
同你講佢出一套野係海綿寶寶換哂做高達都有人買呀同你講
佢商業上既成功令我覺得自己係咪講野唔夠1999 所以先發唔到圍
未就是,出一盒秒一盒
你班老屎忽咁多野講把撚咩
福姑kaz綁神剪
要剪就好抵
唔係
佢如果唔係貼著高達喱個「家紋」, 商業上我相信都一樣會仆直

有d 興趣
真咩,班水星廚討論範圍基本上已經同「高達」無關
講黎講去都係兩條基本上無交集既女可以俾佢地腦補百合,同埋memes / 同人
佢紅既位某程度上唔係「高達」,求奇整個戴體都得
E巴好憎水星
我個中意uc高達fd又係勁憎水星

點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞