歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (186) 俾錢前請諮詢伴侶、父母、性器官及大腦

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
可能人哋唔係咁諗呢
以前好鐘意上pm store度行同買工具,唔識又可以問老闆啲工具點用點保養,不過依家都變埋做網店
第一次買爸爸棒都係PM store老細同其他客仔教我
墜海唔好搵
點名批評波蘭, 永遠入撚咗黑洞
次次買完嘢啲tracking number都係0意義
啲destination永遠freeze喺寄方郵局
1個月後送到屋企先會update返條path
中間射個email過去唔撚覆, 收完件之後1個禮拜覆返件嘢我收咗
收塞爾維亞同羅馬尼亞嘢都冇佢咁撚濕鳩
其實係唔係得我咁諗
Mgex sf除左冇光翼之外
好似仲靚過metalbuild
所以歷史上比人入侵,差唔多滅國
先唔講喱啲
我自己對佢真係基本上冇撚好印象過
當年我去波蘭旅行, 除咗克拉科夫機場出市中心嗰程列車之外
冇一程車係正常
張車飛剩係得波文, 個到站時間同到出車時間係反撚轉咗咁印
喺車站急屎諗著入火車廁所屙(未開車)
屌那星唔知塞撚咗屎渠定乜啲屎水倒灌成地都係
我feel到屎眼緊閉推返啲屎入腸, 即刻衝出月台屙俾錢廁所差啲趕唔切上返車
又話波蘭妹多靚女, 我去到邊都剩係見到村姑, 臨走返德國去到華沙都仲係村姑樣
呃鳩我
忍屎果段有畫面
驚,比你講到唔敢去
玩具只有官圖先高分
不過唔同類嘢無得咁比較
我砌完出來感覺啲裂甲審美噴埋油仲靚過mb sb sf
可能啲靚女出哂國搵錢
所以得返啲村姑
原本官圖睇黎睇去都覺得麻麻地左又講唔出最大問題喺邊,直到見到有人將啲灰色位噴返白之後,當堂靚晒
所以歷史上比人入侵,差唔多滅國
先唔講喱啲
我自己對佢真係基本上冇撚好印象過
當年我去波蘭旅行, 除咗克拉科夫機場出市中心嗰程列車之外
冇一程車係正常
張車飛剩係得波文, 個到站時間同到出車時間係反撚轉咗咁印
喺車站急屎諗著入火車廁所屙(未開車)
屌那星唔知塞撚咗屎渠定乜啲屎水倒灌成地都係
我feel到屎眼緊閉推返啲屎入腸, 即刻衝出月台屙俾錢廁所差啲趕唔切上返車
又話波蘭妹多靚女, 我去到邊都剩係見到村姑, 臨走返德國去到華沙都仲係村姑樣
呃鳩我
忍屎果段有畫面

好似Title 咁,諮詢完下體就可以去馬架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞