歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (186) 俾錢前請諮詢伴侶、父母、性器官及大腦

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
方便D想要純白色配色既人
如果講改件gk果d
整body 大大波果d大把人埋單
整配件十個唔知有冇兩三個埋單
結果大家都係買盒玩/自己整
呢個太真
Gundam MS white 10ml 1:2
噴風靈Fm

可能離得太遠同個抽氣太勁
因為咁樣嘅
早幾日俾個朋友提起咗個問題我覺得都幾有趣
佢自己啱啱開始砌女, 而佢熟開個circle啲日本人除咗砌組裝女女之外都搞開啲DD啊, 大頭版嗰款DD, Figma黏土人打亂種嗰啲
其實我起初以為佢係入撚錯咗娃谷架屌
嗰日食飯佢問起我有關櫈仔, 我心底裏諗佢一入正題就老虎蟹都唔會應承
佢提到一個位我覺得幾有意思就係見到人哋啲女好多坐姿, 幾鍾意嗰啲坐低嘆杯茶, 三兩個妹豬一枱嗰啲氣氛咁話
我又問佢枱枱櫈櫈喱啲你問下你谷啲清喺邊到買咪得, 等睇你跟
佢嘅回應係唔係咁簡單架cfu, 先唔好講比例差少少就柒晒
第一係有時啲枱枱櫈櫈唔啱feel, 大路都係ikea櫈, 學校櫈
奇幻系同科幻系居多, 前者可能搵張classic少少都仲可以
佢話屋企個埃及人坐緊千年積木個盒
一講完我都好奇古埃及人啲櫈係咩樣, 一search

ok, 都真係....千年積木都幾好丫唔好搞咁多嘢啦
第二係就算而家好多女女個屎忽光脫脫布都唔多塊
但好多時候都未必坐得到
例如俾腰間, 腳嗰啲濕星嘢卡到櫈腳之類
拆晒又未必好好, 又未必有parts換完啱坐姿

咁我自己睇開又的確覺得算係一個盲點, 因為我見開見埋都係啲feature喺動態嘅pose, 或者靠支架擺凌空戰鬥pose為主
話雖如此我覺得佢喱個insight都幾刁鑽
我唔記得俾咗咩意見佢喇不過應該冇叫佢淘寶
創彩可坐
喱兜女就應該冇喱類問題嘅, 不論人物定零件都應該百搭
啱啱講完又諗起佢話如果佢有多啲位直頭想搵將長梳化

好似喱啲咁上下
我話咁幾好丫, 幾條女擺晒上去
佢話唔係, 係一隻乍橫咁半挨半瞓, 好似啲寫真女郎咁擺啲Sexy pose
就咁攤喺樹唔得咩我有少少懷疑條友啲女係煙幕實情係屌櫈的人
如果要求高但隻手跟唔上個腦,
都係買個photoshop月費去用ai出圖畀自己j算啦
https://amzn.asia/d/gwBh50V
呢個系列好qq
點解香港冇得賣
橫濱本身冇諗住買
海關話:呢度先有得賣嘅限量都唔買咁你黎做乜
我係去到得隻hg sd可以買
1:100 1:48 同夜間超合金都無晒
我去係齊嘅
夜間超合金就唔覺

MG同HG諗左好耐,最後因為HG有埋個架所以揀HG
有 貨少啲姐
冇見過
巴打係邊見到
奇趣天地有
想問下外國係唔係冇代工
想搵人代工砌下高達都搵唔到
呢個版本啱啱出果時街仲有啲貨,好似都幾個月前,最近一次係深水埗模倉,不過都至少一個月無行
壽屋非囡囡系列一般好少大量入現貨,好多時剩係入幾盒什至得一盒,所以都難揾,加埋我麻麻呢個系列少留意
咩冇 有啊 不過冇舖頭入貨
我都淨係入貨入左自己個隻
好qq
忍唔住買左
準備上日馬買埋另外嗰幾隻
壽屋果隻貨少到賣一轉就冇哂,
我都係要特登訂先買到
福利收銀放左隻超細比例係度
上次去海關叫我買左隻粉紅色迷你版
然後先越睇越qq

本身想去買壽屋囡囡點知到最後變左買車車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞