歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (186) 俾錢前請諮詢伴侶、父母、性器官及大腦

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
方便佢改下色再出

呢套野最勁就係D仔飛黎飛去屈人地機,拎把大劍做乜9
Exia
有貨了

有替換件畀你
想好似佢咁擺就要入4隻
預咗買兩盒
依家周街hi nu無人要
唔介意冇得退稅可以上amazon買, 寄去酒店, 酒店唔收就寄去附近family mart自取, 行街時就唔駛好似做任務咁, 尤其爸爸棒同FUNTEC推刀成日都平過實體店
都真

但行實體店開心好多,仲越買越多
諗玩囡囡諗左好耐
終於決定左買
第一次揀左Alice同小紅帽
兩隻都qq豬

如果順利的話應該會再買黎緊出嗰隻須佐同天照
須佐好撚靚
上網買完都可以行實體店, 但心態就輕鬆好多

仲有amiami買spn120/pn120要去counter問店員, 好多人見到個架得張卡紙就以為冇貨
唔駛諗太多的,最緊要順從自己喜好
我:
amazon加入購物車>實體>格下價
實體買完就削除
酸爆咀
有得行實體格價
老秋完全唔係湯客,靚價喎
啱啱返黎
成gip模型
爽啦
我就日日喺到撳parcelsapp睇下啲嘢有冇跌落海
等嘅時間都好開心
啱啱返黎已經準備係日馬買野
好多人唔覺得d野齊齊整整咁放係鬧市鋪頭度等你揀得好開心呢樣野值錢
貴過網店就係劏客
唔開心
因為我買喱期返啲嘢係唔會砌, 純收藏
但次次買完都一味等佢十日八日圍繞地球一圈先有得揸上手撚下揭下說明書
好撚吊癮
amazon畀錢時"受取場所"揀返"受取スポット", 再入返酒店個郵便號碼去FILTER就會show到酒店附近有咩地方可以自取, 到時show返個email同護照就ok, 記住收貨人個名要同護照一樣

秋葉源都有平, 不過要細心格價, 例如amiami壽屋hexa-gear 平到癲(4月時見到v-thor 賣6000yen), 但一層之隔o既黃潛已經貴20%

況且點解你覺得新宿o個棟就唔呃人呢
買完山積+1
屋企所有大櫃桶都係模型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞