巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

有冇人試過咁? 琴晚都冇野
今朝唔知咩事係咁彈GAME
爬過下文依家雙開/三開,都係複製個主程式,登出再登入? 有你簡單啲既方法,因為唔成功
請問呢個點解決
求巴打們解答
若您的帳號在未關閉OTP的情況下刪除Google Authenticator App,或者更換綁定手機,從而導致OTP無法使用,為確保帳號安全,需請您填寫【事項處理申請表】進行重置OTP的申請。

勁煩 明明1月定2月都有登入過 無啦啦又要我DOWN份FORM 入面要填勁多個人資料 連地址都要入
個AC重要係21果時年同人買 睇返同賣家D記錄 佢話無入過個人資料 但我應該無真係寫到自己個住址

個AC入面重有成400億 成套龜天裝 齊料差升LV就合到暝王
幽冥石使唔使keep? 賣npc有成百萬
私服同正服去到中後期都係要肝
我用養生心態重玩國巨
呢三把點揀?
有覺台兇 雀天有符有高武 有真陰 而家除左風蛇 仲可以刷咩升lv
點樣賺400億
你賣10本封書 就會有xd
依家課金一般都係買邊啲野黎變錢?
好似以前就孫子入藉,唔知依家係買邊啲
弱弱一問,MacBook玩唔玩到
本身買返黎已經有200幾億 我自己再課金
依家主流係課啲咩黎變錢
我都唔知 21年買左返黎玩左陣又半棄

果時都係抽包包賣料 同賣左個符 3個合上去果d

不過用到勁多神獸真係完左夢
間唔時刷下料都開心啦
新手琴日開game 今日190 lv 係咪可以直接1轉主角
真係無時間

返工 打波 夜晚ps5再同朋友踢波 連電腦都無時間開

不過巨商真係童年回憶 當時初中60蚊一億 要去銀行入數影數紙買巨錢

拎隻李寧加冰牆日日射冥象 見到有錢同學課勁多出神獸真心葡萄
你個名

我個時係去網吧買巨錢

比老豆吊住我尾,當場捉左我返屋企
係 因為到時想完美可以食返重生
睇拍賣啲人放幾錢
屋企重有當年巨商隻碟 好似而家switch game盒咁既size

講講下又想買個ac 入去撚兩手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞