巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
低配板姐係打咩
大家一齊慢慢玩
50粒黑晶要打幾耐
睇你點打 如果係3冥 打5-6個鐘 正常都會有2-3粒
如果係刷黑 只打有黑既場 無黑既場就退
咁你打5-6個鐘應該會有10粒以上
咁正常慢慢打算,100海星殼,力根都有排刷

以前刷黑爪男,黑場先打,一日7粒,果時仲係30蚊粒,不過悶到傻
我記得係用花3招 合體技 有個火鳥飛出去個招
點解要有朱雀符
步驟,埋牆角封冰
火蟹來得7788 就主角開技爆朱雀符出來
朱雀符技能:每一次吸血吸一半血量
吸幾次就火蟹好少血(唔會吸死啲怪)
麒麟出技執雞

練多幾次就識就熟
已經入左點重置ota 等左兩日都未開
講清楚少少
唔係雀符出黎會吸血
係雀符隻野本身招技係模仿到怪既技 咁係火蟹有招技就係每出1次招人一半血量

你咁樣講吸血,轉頭人地以為雀符有技吸一半血,走去打天王
見到入左大商人又屌唔改版嗰啲傻閪最撚好笑
我填左申請表 但完全冇回覆 未叫我入點
巴打 知唔知要等幾耐先覆
申請表就一日內覆左 叫我比埋id 資料

再等左兩日先叫我入點
我無打火蟹,但用緊朱雀符,岩岩睇佢果段我又以為係d私服魔改
唔知點解啲人好中意教新手玩雀符火蟹
連吹奏開大商人,係YOUTUBE到做直播果D
都轉返哂去正服啦
玩緊大商人果班仲屌唔改版? 直播開果班都走哂啦
1個見到去開國巨黎玩,1個轉去台巨
第1高經,第2火蟹招技一野打一半
根住高武其撚開技就執雞拎經
有冰封就得,覺雷都唔洗
其實自己個人建議唔太應該玩私服,主要原因玩online game 冇更新真係死症黎,玩耐左你慢慢追到上去嘅時候再冇新野其實冇乜動力玩,所以我都係推國巨/台巨,私服hea 玩下就算
新手仲打食魂?打冰城一係要坦要手速啲兵最好有埋高抗先可以暴走
火蟹容易打又多經,開頭死幾次,知道點封冰,隻雀企邊唔會比火蟹團滅
打火蟹已經最少機率死兵,安安全全仲可以打2-3隊火蟹

我就share 左新手點樣可以慳時間安全地升lv
等緊解封 想問下巨集點set 之前set 唔知啲秒數點控制好

幾舊水買咗個電競mouse反而用唔到
其實大商人算新,你零課金慢慢打到最後更新堆內容係有排玩

偏偏想玩私服嘅人都係速食玩家,課齊晒嘢好快升爆lv就無嘢玩
因為你用雀符係為左雙倍血囉
我以前用雀符都係為左雙倍血,以為佢其他技能係雞肋,睇完人用雀符打火蟹先發現雀符可以有另類玩法
見到呢個POST 心郁郁回鍋玩馬SER一星期
目前衝到100信 打料賣料大約有十億, 連一本封書都買唔起
完全唔知點賺錢,救命
原來已經解左ota 而家更新緊登入遊戲

佢解鎖完冇覆我email 頭先開電腦試先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞