巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
外掛如何 大巨我都準備畢業 準備雙線玩 一早整左合台巨100信帳
呢幾日台巨外掛好似唔敢咁張揚 最怕一陣又打回原形
12點後出沒,得1日命,好快封
少左供應,子彈同料都有升價
大商人點激活賬號架?我見佢話要充值,但㩒落去又404
入DC 搵客服
台巨天王:800-900左右,之前有符抽,降左啲價
印冥王就4千左右,其他冥2千內咁上下
武+符應該500內有找
天王套介千5內
大巨印冥2500

台巨一隻冥2000內?早果期睇冇咁平
普通冥貴在合怪同屬怪,三合怪有時有人放成套都係千3-4,預二千都差唔多
想問下個視窗有冇得搞大啲?
會起格
設定全螢幕
咁都唔錯
無 要去顯示設定到較比例
即係成個mon 嘅野都變大
台冥要二千幾
所以我玩日冥算
日冥世一
坦到天同唔會斷挑已經屈左機
其實係,set埋巨集行去中間開挑釁,15秒內暴走應該就台冥方便d
不過二千幾合隻冥打暴走,不如千幾合日冥全能d
不過有d怪識吸魔,克日冥
睇用途 暴走刷怪始終都係台冥勁啲
應識講下市集衣家近台灣出口果邊有個親衞隊npc 解下日可以同隔離個肥佬換啲限日數裝俾新手用住先,適合少課/零課玩家

仲有其實真係要講點起手,重課就冇所謂,點玩都得,但少課零課個人認為台男加雀天係最好,因為有巨有雷公基本上好配合到雀天打風屬怪,有巨雷公同雀天已經可以入月天打風蛇或者日天打蜘蛛(btw蜘蛛唔食雷公),因為風屬怪九成九都打物理傷害,雀天又自帶減抗,到你儲到少少錢出台兇又可以多隻挑釁,所以台男+雀天算係單國可以玩好耐唔洗點轉,當然唔介意課少少果啲可以先朝起出隻金再轉台出巨,金巨都比較重要所以強烈建議先入手

暫時諗到咁多
講下市集衣家近台灣出口果邊有個親衞隊npc 解下可以同隔離個肥佬換啲限日數裝俾新手用住先,適合少課/零課玩家

仲有其實真係要講點起手,重課就冇所謂,點玩都得,但少課零課個人認為台男加雀天係最好,因為有巨有雷公基本上好配合到雀天打風屬怪,有巨雷公同雀天已經可以入月天打風蛇或者日天打蜘蛛(btw蜘蛛唔食雷公),因為風屬怪九成九都打物理傷害,雀天又自帶減抗,到你儲到少少錢出台兇又可以多隻挑釁,所以台男+雀天算係單國可以玩好耐唔洗點轉,當然唔介意課少少果啲可以先朝起出隻金再轉台出巨,金巨都比較重要所以強烈建議先入手

暫時諗到咁多
有冇師兄有玩商人放浪記 係咪新私服來
睇完個網同dc 衰撚過熱巨咁
thx bro,根據你條數同樓主大巨條數,計落發現兩邊要出晒王+冥+裝 個價錢其實好接近

只係大家平同貴既地方唔同
包括你/我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞