巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
有無國巨新手攻略
碧海潮生 或者 showtime

入到去過3日可以入團倉 有時團友會放d料同裝比大家拎
幻石同神獸石都係平嘢嚟,其他點品都易收/直接買到,最緊要係馬同神獸可以一隻打一隻升,相對上容易完美+後續體驗回報高

傳說將注定係一個一個國家咁嚟,升lv就要升3次(完美嘅話要經歷250兵買→250帥→250 2轉→250改造覺醒四次,唔完美都要分開升四次),轉晒四國,開頭無點時仲要偏弱,合到前可能已經唔想玩落去。

如果無課,建議真係用單國主角變身娃娃做主力(堆娃娃10E左右,做任會送一日版),砌隊半掛機半打材料隊,去到須彌山、蒙古同神仙谷門口就算,慢慢儲下錢,搏佢巨錢升值先一口氣去合神獸同麒麟。

麒麟有武器嘅攻擊力只係高雷珠少少,差過變身娃娃,而傳說帥你用返高lv巨金孔都係差唔多,唔係打算合天王完夢,升做2轉主,兩樣都真係唔需要出,反正就算有天王,你會發現好賣好刷嘅料你用娃都刷到80%。
thx巴打,想問下打料賺錢係咪刷幽冥蛇?
咩陣容,好嘅話可以打/掛先祖石/幻魂,再上一級可以去神仙谷打下小凶獸。
玩咗一日,得主角用緊送既狐仙娃娃
咁拎嚟做任先,戰任去到臨尾會送隻一轉帥同二轉,之後打下幻獸(赤石唔記得市價,幻魂~1100萬),努力蓄錢買雷電珠(3E左右)加治療師(210lv應該值1-2E),仲有出隻陰陽師用高級鈴做減抗。

然後keep住做副本日任拎多幾隻日任狐娃,直至你買到張果老娃娃(~18E,火屬,招技多一招被動甲,都係計智)/正版狐娃(~10-14E)/之後會出嘅掛機隊神器鐵拐李娃娃。

一轉主十段要打天,建議合改造龜甲車(韓)、改造火山車(日)、費爾南多(台)、劉邦(中,招光彈其實打到天),除費爾南多外,另外三隻N年之後可以用嚟合貂蟬。轉主推薦韓國妹或者台灣仔,前者買垃圾會有bonus,後者支柱打怪掛機極實用。
佢馬ser果娃邊可能18億買到
至少都要50-60億

狐仙10億都唔洗 拍賣見到7億都有
建議無課新手用狐仙
另外想問下我台男起手,戰任解完王虎之後拎咗兩個武器之後就無得再接戰任,再黎就係周遊民,但係完全唔夠打唔見有一轉/二轉拎
唔該晒實的的
我以前有個帳就係咁玩
又係狐娃起手
儲到一半錢 但係隻神獸仲係遙遙無期
直接棄左
慢慢玩囉,巨商都無追進度可言

台伏
首先要買隻mouse 先
如果你買左
就download 返佢公司個pc app
logi 就叫ghub
其他唔熟
台服就建議直出天王
打料賺錢呢件事太無效率
剛入返ac 見自己升緊既兵應該係出火傳
而家仲出唔出火傳
比個dc group你入?入到教你
我已經放棄係到再建議人新手起手
鍾意行冤枉路慢慢行啦
有無人會玩今日開果個魔改SER?
又唔係既,一手一腳儲錢升上黎自己合可能有另一種成就感
不過唔好係台巨咁做,包退巨台巨課金直出天王係最正路
就算國巨 有無課 都係天王先架啦
除非你隻傳 200 200 200 200 合囉
曬咁多錢合隻低點嘅傳 我不如出返天王路線啦
都啱,傳將唔炒得,低點真係唔想合
如果250 250 250 250
我真係想知無天王可以打咩吸上250
成條path跟本係錯嘅 只會浪費時間金錢
咁唔係個個人都追250 250 250 250 (700紅利)
就咁200 190 190 190 (440紅利)
一星期內每日放工開下合完開開心心有得玩下新野咪算
講真比多300紅利你 咪又係完美合你自己心理上開心啲
要高傷都係要靠裝+減抗性
你要所有人跟你天王->完美合所有野 咁不如你打完我直接跟你收個ac算啦
好過自己出錢出時間農
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞