巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
細個玩開中文 有感覺啲
無咩需要英文,真係需要又有漢化

有玩過巨商 d英文都唔洗點睇 大不了google translate 幾粒字咁
唔得呀 無玩10幾年,依家開驚10 樣野有7樣都未見過,就算中文都好,淨係睇item 名都唔知咩黎

你話如果我最近一直玩開,有跟開所有野,轉去國巨我諗ok
你計過有15個日任咁多嗎?
而家先40信,你幾信了

我都係睇依啲

主要拎把一日武

70咋,有排都未100
其實都係咁玩 同埋dc有哂起手教學 圖 成堆譯左既term

呢幾日勁多新手單國直上100信合埋神
國服都咁快手
新手做任 頭幾個戰任全隊加經又有幾日娃娃用,基本上跟足教學 單國好快轉主轉二轉同做任,同埋好多人肯帶做任 所以單國都可以好快100信

當然要課少少
你個陣好正,好多mp女
btw你睇日任個list邊到得黎
+1,特別我係d連npc做任對話都會睇下,了解下佢up乜,好似真係聽故事咁做任既人都係要玩翻中文先得
成個畫面都係cap youtube 的
我搵下link先
有冇大商人group
唔知遲下會唔會多D人 我都係諗住玩下回憶 貪佢快上手
8H=1E 馬套百零蚊港紙 覺碎2XXXm 三色好似3-4000 掉寶好似改高過其他私服
我裝左玩唔到你點登入
浪巨唔改版
仲水人去玩
咁既倍率,週未刷掃都比你快速250啦
無版本,改到比你出4天王,4冥王,全部物傷仲要100%爆擊都無用
永遠得1個地方
比你改到D新武器全部有龜天隻守護馬弓,入場由12人變到24人都無用啦
無改版就係無改版
點魔改到,比你2400%經都係無用
試下裝埋佢個登入器
利申冇水 唔建議 真係改好撚多野同埋好少人
我上星期睇PO都係玩浪巨先
送娃,多倍經同升信係爽既
不過入流又唔多, 課金又係計CNY, 又無改版,真係睇你想玩一星期定幾個月
所以我最後都轉左大巨, 如果大巨有10倍UP咁就最好
而家去到邊個版?
唔知 唔係好識分 當緊休閒單機GAME咁打
除左雙天王,高經
無樣野有用
全撚部垃圾改動到
咪又走唔出神仙谷
自己放怪落去地圖到
浪巨你咪當得舊4傳+4冥版本
地傳你都唔好諗會有
佢係連加啲怪落地圖都唔識/唔肯
之前有條友問gm幾時加多啲新野(橫向發展)
條撚樣第一反應 係以為人地講加高個上限俾人追
你就知佢咩心態啦
佢個group又係成班刷鞋仔陪個gm打飛機
話咩新系統 改下數值就叫新系統
打飛機都唔好咁過份啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞