巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
就咁做任玩左陣已經150LV 係咪正常?
太耐冇玩 唔知會唔會玩錯私服
右下角寫咩ser?
2傳係傳說帥前置同輔助為主

傳說帥必出貂蟬、孟獲同朱蒙,呢三隻用過一定話好用,可以輸出,輔助性能又強。
第二梯隊嘅傳說帥就媽袓、真田信綱、氏家呢類傷害奇高嘅,或者走純增傷嘅崔茂宣、花木蘭。
而仲係實用嘅二轉/覺醒就有天使(治療師二轉,護盾,張果老娃娃叫做可以替代)、本願寺(反傷擋怪、空鳥回魔)、費爾南多(鬼魂彈兩倍增傷)、石弓手(降打抗+鬼魂彈),至於阿莫同覺醒戰鳳丸就係追求極限傷害先會入,增傷效益唔高。
其撚
貂嬋媽祖同好會
個馬牌乜撚野黎 on撚9
等你打機打得耐時可以快啲眼花眼盲
on9防外掛
知唔知出一隻傳比起出一隻天王複雜幾多 花錢幾多
唔講完美 淨係最後階段250
所以新手未有天王 根本唔洗諗咩前置 台男最多咪整定隻巨
最快一定出天王再決定點玩先搞傳說

當然可以選擇低lv直接合傳說當打手,鐘意點玩隻game都冇人阻止嘅

鐘意唔玩天王,玩返幻獸都得,95信就得,仲唔洗錢添
有無巨集 download link 同埋 教學🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
我琴日都搵左 google /youtube search 巨集

我咁岩用G502 一跟就用到
想問d精靈有無用?
大巨開左割韭菜私服 天王一套先400幾蚊 痴線 仲係未改版
大把人落搭
體驗遊戲
體驗到咁上下就會棄
見過太多
巨商唔課金根本玩唔到落去 韓巨就話可以打下冥石肝 依道乜撚都話抽
加攻、移速、物魔抗
主流都係用水風精呢兩隻,實用性極高
可以同護符疊加?
點解打海底王會彈GAME 打其他冇事
無錯天王很好勁,我用過都反唔到轉頭,但係有幾點我唔太認同

唔係所有人(新手又好/ 回鍋體驗回憶又好) 都會投資咁多錢去整隻天王
講緊一隻天王係
麒麟 (12個幻獸石像+16本封書) + 一隻神獸 (3個幻獸石像+3本封書) + 再加一個神獸符 + 2本封書 = 總共 21 本封書 再要自己合符 幻獸石當你自己打錢買...

反觀傳說武將
3本入籍 + 改造3轉(打日任唔洗買料就整到) + 覺醒3轉 (買覺醒石一粒就搞掂) = 計你整夠2隻 都只係3本入籍+ 中間買客棧位 + 2粒覺醒石

可能係因為台服福袋成日出200石像令到你覺得合神獸比傳說將易啦,但係對於一個無課想自己打到中階怪(就咁冰城為例),就咁整隻傳說又平又夠做了,亦都唔洗太講求咩250轉200轉/ 無想轉生,我當初起家都係隨心轉。當然你可以話儲錢買200石像直出天王仲勁啦! 買個狐仙娃娃250陰一樣打到啦! 但係我以往試過呢方法比我嘅感覺就係作業感好重,淨係卡係到低階怪場儲錢又冇咩新野玩,之後就棄巨。只能夠講一部份好似我咁嘅玩家中意一階一階咁升,傳說合左出黎係唔完美嫁啦,但係我用呢個方法升上去,自己合神獸,自己打料,到打後期我仲keep住第一隻傳說將,完。
我國巨無課傳說起家,現在都打到後期了,可以黎試下
有無巴打可以借馬弓打段

台巨馬set
有冇團收新手做曬新手任之後無方向
馬ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞