巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
我都好低lv
退退回回超過十次
真,上邊定上個POST有巴打話人類登陸火星個日應該都仲有人玩緊巨商莫名的吸引力
火劍好無用呀?? 定用雷槍好?? 一個加力一個加智?
我淨係用過火劍比較唔到,但見好多巴打介紹用一日孤娃,今晚洗點試下。火劍有啲野秒唔到,加上我未執隊野,想沖左100信先再攪
?LV了
火劍無用。
一開始用雷槍, 再上就弱化版1日狐娃/正常版狐娃/治療師,招技會機率地痲痺怪物, 打怪會舒服好多。
基本上前期想單拖解任,呂劍曹劍狐娃藍娃呢啲變身屬性武必備仲要好勁,有錢買埋250陰+武隻主用呢啲變身武可以打埋神仙谷啲怪。 舊版啲雷槍火熱劍呢啲已經係垃圾黎
入到game淨係掛住玩工廠連野小遊戲
250 陰 + 武 係夾邊把
狐娃(智)/藍娃(敏)/曹劍(力) 計陰
係得呂劍(體) 計念

250陰lv 高=叫全場扣抗 黑蓮鈴扣61%法抗 (好似係)
其實無定 完唔完美 有無裝都好大分別 同埋而家少人玩 難收ACC
馬SER 紅燈- -好多人玩 想去馬SER重升
前期唔洗打啲咩勁怪就唔洗200鈴都得,普通出到陰技武都夠,但一定要用變身武黎打怪解任,快好多,用完之後你發覺啲咩火劍雷槍同竹槍冇分別

國巨當年玩到咁樣棄咗賣哂啲裝,依加想玩返又無從入手,但又想由台巨從新開始,又諗起又要從新升信用就無動力因為始終係中文版,雖然國巨有得中文化
啱啱開馬ser好多人 封書賣緊14e其實個環境好好 巨商係要一大把香港人開團玩先好玩
如有心長玩馬ser 既朋友仔 可飛信俾我
飛信俾我入團一齊玩
國巨2條link都死link
有冇人識搞???
想回巨玩兩手
你指既馬ser即係麒麟?
YES
多人到癲目前係好好玩
飛咗信
可以用一馳千里升信
咁就可以信經X1.5
解任務會送
我都係玩左一個星期
玩左4日就100信,
用戰鬥任送既7日武夠做好多任
一到BOSS同打天就搵人幫就得
多數團友都會幫
我自己單國升到99信
但最後想快所以轉左國,
唔係我要等多一個星期做周任先夠信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞