巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
30億買到d乜 出面賣緊3蚊1億 物價高到100億都係散紙黎
今時今日仲推人玩台巨都係搵水魚
垃圾代理掛唔捉淨係識出福袋cap水
想懷舊會俾錢出天王貪新鮮玩吓都算
唔課唔俾錢慢慢自己farm係呢隻驚真係唔值
30億就黎買到235天王甲
計貴少少 70億出到馬
做到你上面講嘅一個月內出馬
自膠睇錯 應該係一個月內出天王
有馬打料更快
時間都唔會差得遠 一個月左右都得
俾你辛辛苦苦合到隻馬
無高馬武都有排升200合天王
我就一定唔建議無課回坑台巨
馬ser多老屎忽 新手好難賺錢
睇返第一個po仲好笑 有條友話無掛玩唔到落去
當年蓬ser 一開ser果排無乜外掛 個個靠打料白手興家 刷兩晚馬根都夠錢出本入藉
d人仲話叫樂意快d續約 真係食開屎
一件甲要30億?
大巨可以打咩賺錢

打冥蛇賺唔賺到錢
高馬武10億內
同埋你可以睇清楚啲
佢意思唔係無掛玩唔到落去
佢後尾有解釋 係應該要一早捉掛
而唔係等到人少左先開始捉
到人少左 少到好似依家嘅蓬萊服咁
真係無真人打料 無掛係玩唔到落去
因為真係同單機冇分別

利申我都唔建議無課玩台巨
但你個句 俾你辛辛苦苦合到隻馬
無高馬武都有排升200合天王
請問有咩ser 唔係咁
新玩唔洗用到呢啲住
普通玩225裝都好足夠
唔計戒應該10億內有一套
所以我意思就係要回坑無問題
但預左要俾錢同人收帳或者收料直接出天王呢個垃圾代理反正都係體驗完就算好難長玩落去
235甲係韓巨根據唔同ser 都係要25-50億
加上人地多人好多 又無現金交易
刷料例如先祖石呢啲賺到嘅錢會比台巨少好多
其實算啦呢啲野都唔係你我改變得到
玩咩服都係個人自己取決咩因素選擇好似樓主咁講
要真係咩問題都冇我剩係諗到玩韓服
都冇計,台巨國巨私服都好,大家係到討論下隻game就算啦
一係就唔玩巨商,但入得黎都係想入坑回鍋,討論返遊戲本身算啦,btw 呢隻game可以生存到廿年真係好勁
我隻龜天原來249LV
著緊天照套(無戒指) 有高武同龜天符
諗緊買兩隻天照戒就算定換成套龜天裝?
一隻天照戒要10億 但龜天裝大約幾多? 台巨奇撚SER
1轉主重唔重要 我依定有轉書但無轉 已經17x lv了 台男
唸住做任升100信先 但發現男主唔係好夠力打d任務大boss 用緊果支15日雷槍
咁煩的,睇黎玩巨商唔換得電話
無主力唔洗考慮200轉啦, 同埋呢個年代都唔興200轉了, 一係220, 一係250
200轉主要原因係貪可以著太皇三寶
以下為個人攻路線 (初階至中階向) (國際服)(日男阿莫隻狗)
黑龍打冥石直接買隻200/220印兵(+3寶) 升馬車1轉
黑龍車打人面蛛吸到馬車150-180左右就轉得2轉
2轉馬車自己就打到人面蛛->升到夠料轉3轉就轉 (我個時夠料升到lv215)
有3轉馬車就可以放黑龍車入倉,就咁陰陽師+召喚物+阪1起手
3轉馬車升到190-200左右應該夠打熔岩巨人了

之後就走2條路線
A路線合神獸-> 基本上都係儲錢買石像,馬+任1出天王,就咁馬係唔夠打熔岩佬的,要有專武

B路線轉4國-> 阪2 -> 龜車 -> 劉邦 -> 最後吉祥天 -> 台男2轉+ 貂蟬馬車 + 本願志入倉換雷公 繼續屌熔岩佬/ 冰城

C路線轉4國(前期日本4將位玩法) -> 阪2 + 阿莫 -> 龜車 ->劉邦 -> 最後吉祥天 -> 台男2轉+ 貂蟬馬車 + (另外再升覺醒吉祥天+改良鳳凰飛鳥+火龍車) 合埋媽祖 + 本願志入倉換雷公 + 猛虎(抗性up) 屌打冷城

之後自己諗下賣咩有錢,自己中意點玩就點玩
唔記得左打反
每次轉國可以做每國嘅任,快速升信用方法之一
台服做完初中信任 跟住點升?十幾年無玩過
印度任 蒙古 四神獸任 冰城任
依4個都加多信,唔洗做哂,做得幾多得幾多
繼續打任 日任 周任想快d 就刷完曬大部份任 轉國再刷
想問馬係(其輪)?
ching 對貂嬋有非一般既執著
貂嬋打手好咩。。?
玩國巨就真係無依啲煩惱
無課有無課玩
課金有課金玩
起碼啲嘢正常價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞