巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
朝鮮既順天,有個npc 叫白商團會長-喜萊,禁佢接一個叫XX調查既任務,講幾句野就會送5本1000萬經書,轉1轉主之前去拎,轉完1轉主1lv 食2本經書就上到100lv
市街換返黎既1日狐娃,可以用到現實3日,即係每日解5個日任其實都得了,狐娃完結岩岩好夠15個日勇證再換一次1日狐娃。
個原理已經寫咗係條link入面https://docs.google.com/document/d/1P09QQKaux0D9tBpjpyhNN-qy2_34MvT7RQw0W_WV3cU/edit,search”兌換1日狐娃/呂劍的最懶方法”就解釋咗。

將啲時候拎去刷料賺錢,盡快買210以上治療師+雷電珠,可以脫離每日要解日任既痛苦。
或者買隻250陰陽師,加快殺怪個效率,咁你之後想升lv或者刷料賺錢既效率都會快咗。
台巨個otp係咪一開始用google generate 出來個code?
冇記低點搞?
唔洗記,每次都會更新,登入個時先開黎用就得
以前好似玩過台巨 但個帳冇哂角色
唔知重唔重玩好 好似要課好多
第一次整OTP會比個QR code你,你要cap圖記低,有時手殘或者其他原因要你重新掃一次QR code,之後先會比到個六位數字認證碼你。如果當時無cap低,依家要你掃Qr code既話,要比錢客服幫你重置OTP。
gg 原來要cap 底qr 我都冇
熱血有個AC 有時心思思會入去打兩鋪掃
台巨想收有印神ac 有無人放
你仲show到認證碼既話, 仲有得補救, 可以逆向嘔返個QR code出黎。
我用開網頁版, 如果手機版要靠其他巴打解答。

網頁版OTP產生QR code:

平時6位數字認證碼, 用滑鼠移去紅圈個個位置, 會見到QR code個icon, 禁一下就會出返個QR code出黎, cap返圖就得。
佢個漢化好似唔係100%全部字漢化到
巨商都係岩岩開SER個時最好玩
1 2轉係咪除左光環幾隻其他都係比狗屌
冇信心玩到合天王 有冇邊隻可以做主力
定主角已經最好打以前日男好多人用

食魂再上係咩怪 好記得得12000經
睇左前面火蟹條片30萬經
咁而家升250咪仲易過以前升200

以前免費仔試過晒所有單國3隻帥1轉主
D 2轉都叫百花齊放 隻隻都有人養仲
而家好似得4天王要諗 冇晒砌兵陣既樂趣
之前回巨玩國巨好似無課玩到合緊龜天放棄左
台巨依加合一隻日凶 日冥要幾錢
台主去到190lv 之後d任開始唔夠打
應該升左d咩? 係咪轉左主角先?
開頭主力你肯花少少錢都係 例牌天使+雷電珠
完全唔洗錢一係靠主角用任務活動送果D武器 一係就黑龍車 花3果幾隻舊時代主力
盡快100信合神合馬

依家點唔課都最好睇住天王做目標來玩 咁先唔會浪費多餘錢同時間
我初初玩翻都唔熟咩傳說將 攪到浪費左幾本入藉
依家單國解晒D初中階任先~140萬信EXP
仲差180萬信EXP先100信

另外有冇高手巴打解答下最終兵陣會有咩輔助既兵/將/怪
陰念巨2之外
燕/孔2果D仲有冇用
最終兵陣 必要嘅輔助 因為太多講唔哂
同埋唔同陣唔同情況都要唔同輔助
舊雷傳-朱蒙(金仔傳說)
舊風傳-孟獲(巨傳說)
舊水傳-貂蟬(孔傳說)

坦 日冥+美室/台冥

打boss用 西槍/石弓

回mp 但非必要 燕/新幻獸
台巨 一隻210lv治療師加雷電珠 同埋250lv陰陽 大概幾錢巨錢到?
其實唔課都玩到 不話好慢好慢
唔該晒巴打
睇到合傳說將帥果個list咁複雜
都係升到100信 課隻馬慢慢玩住先
笑死,講到最後都係課課課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞