巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
係方便咗好多。
1. 按m鍵打開地圖可以直飛所有捷徑
2. 按b鍵可以知道兵、怪、道具既資料, 減少左上52巨商既痛苦(52巨商好多字同台巨翻譯有出入)
3. 市街右面有個npc叫傳送符之類, 可以直接買傳送符飛唔同既特殊地型
4. 按esc鍵 > 遊戲設定, 快速退出for入戰埸打怪完埸個陣按2下esc可以快速撤退。 仲有得set技能透明度, 打怪個陣個畫面無咁花。
5. 多左個簽到系統, 會送啲升lv用既buff。簽到28日仲送1套225裝限時裝
仲收唔收新人
日日都有人話會執 我已經聽咗2年
結果係仲健在

官方出袋出得咁密, 又有人肯課金抽, 點會咁易執
呢位巴打係蓬萊ser
如果你係新玩建議麒麟ser 好啲
始終多人好多
我係麒麟
所以一係國巨一係大商人

台巨有少少唔上唔落

同埋有無人知熱巨同大商人開ser 係邊年

我就咁睇返改版記錄,熱巨同普雷威都係改到台冥就完,熱巨仲要專登拖左好耐先改

之後大商人又同happytuk 差唔多時間點出現?

會唔會真係官方賣左個版出去或者自己再開多個私服

如果真係咁 大商人應該無咁快收皮住
235裝依然天價
225 裝 千鬆有交易 連介有6件套屬性 好抵玩
會, 而且依個gm好勤力。
gm會追蹤哂所有同掛仔有交易過(幾個月前交易照check)既玩家, 一次過ban。
有人4月收掛料, 然後用自己分身接貨, 再用自己其他分身轉咗4~5次手, 最後先正ac接貨, 結果係5月份既時候gm做野封ac, 一次過封哂正身+咁多隻分身
哭撚左,, 咁可以點避到 課金收完料比人ban真係無謂
舊短弓好易出

千年石應該有喎
執粒就應該唔會 琴日大商人GM班人終於話上水 黎緊會大改版 追2個版本 不過聽住先啦 真係改先算
隻驚少人玩真係玩唔到,棄啦
無得避,gm做到咁絕就係唔想玩家現金交易同埋不公平既交易。技術人員封唔到外掛,所以就斷外掛財路令外掛知難而退,但咁樣搞到好多現家都捱ban 。
同個濕尻點馬牌功能一樣,成日就搞尻玩家心態。
執就唔會執 但係無版改 就會同熱巨一樣,最後都係靠魔改

所以而家既台巨一日唔執或者轉代理, 大商人應該都仲安全
想問馬係咩
追到咁遠真係好難攪
拍賣直接拉 可以直接解釋來源
麒麟 合天王前置神獸
咁無計嘅馬牌都只係跟足韓巨要求
不過真係好撚煩 成日掛機隊都被佢彈走
台巨 高級環弓 幾錢左右
我之前收就500萬左右 平啲都有 可能2-300萬
好撚煩 新代理早期玩家
果陣分身acc冇過課金 GM唔肯解
係咪要課下金以表誠意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞