巨商2023回巨心得2 (竟然開到2)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
真 所以我兩年前直接買左個雙天王有裝ac然後想合咩再自己玩

睇你想由0開始 定50開始
仲未計你 真。完美嘅話應該係無想300 再250 250 250 250
唔通個個有時間走去咁做咩
無記錯無想300最快都要升4次150再跌反去2轉 再上反3轉 最後250咁升
最後終極完美就係多600紅利
我呢啲平民無課是但整隻190轉就算嫁啦 同隻Game結婚過世咩
same 我200就合凶獸 覺凶 完下夢玩過就算

所以玩之前真係要知自己想點
台巨嗰陣係想咁玩
仲係學生哥多好多時間打機

跟住頂盡升到170先轉一轉
衰d講 我而家有錢無時間

比少少錢完下夢 值得
其實唔介意咩完美個啲根本冇所謂

好耐之前有fd放左個ac 5位數,收ac條友on左一兩次就冇玩,同我fd講當買黎完夢
如果想起手玩到買ac幾錢到
真完美又係咩黎
完美咪完美
邊有真完美
半完美
少完美
多完美
好似嗌緊野飲咁
唔好再聽d鳩up當真既youtuber 教既
廣義完美,狹意完美
自定義完美

巴打唔係針對你,係呢d講法有d反智
台灣任基本做晒
轉明朝好唔好
發現升LV舜飛燕好似仲係好重要咁
咁你又岩
無想300+250 先係完美 (1023紅利)
所以一係就hea合一隻黎玩 要完美就all in
mp女+200lv 符
如果淨係為左隻燕,不如咁出,可能仲平d
其實幾多點都唔緊要,打機係自己爽

但係某youtuber教人完美既定義
真係得啖笑

完美就係最多紅利,無得再多
邊有得自己覺得完美
自己覺得完美都算,仲要同人講半完美
咁即係點?點數除二咁呀?
又發明廣義完美
其實就係唔完美又想同人認屎認屁
衰在走去教人
然後先令人要講真。完美呢個名
仲升緊100信
台巨合馬要幾多巨錢/HKD
你上韓巨點數網,有d 普通兵唔駛250, 24x 合上去都拎到完美點數

因為冇小數位就吸小幾十億經
搞到有啲想玩試下反合火冥王
條撚樣比人屌到反艇
古天樂 木村拓哉叫真.靚仔,我都可以叫自己做狹意靚仔/自定義靚仔
好呀 唔該巴打
其實除非真係對巨商好有愛好多時間或者財自,如果唔係一般新手升完美真係想升到棄巨,岩岩返黎玩就話要棄返巨(有人帶廢吸另計)

岩岩玩返個時龜同馬都係22x lv就合左天王,早合早享受,自己返黎玩就係想享受。而家隻龜天咪一樣260打到怪,新圖啲怪就算係完美龜天咪又係RJ,要玩屬傷印冥幫手,後面差個少少紅利點都冇乜影響

以前啲人谷完美其中之一為左谷戰,而家谷戰你拎疊銀紙出黎就夠喇
一日無限轉國升到100信都得啦
問題好多任料幾貴吓 然後有啲怪唔夠打就係問題
但係佢都教左好多人佢果套完美定義。。
睇左佢d留言板
新手真係會信佢9 up
佢好多教人果d野佢自己都一知半解
第一隻天王都真係早合早享受
之後先諗完美既野
出左天王之後個世界都唔同左
我用我隻龜天帶一個新ac合冥王有冇得諗? 想合火囡囡

有冇人話我知應該要做乜 打完d戰鬥任同日任
係咪要繼續升lv 定去打料賣錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞