澳洲移民 你問我答 (32)

1001 回覆
41 Like 0 Dislike
我打左俾DHA
https://immi.homeaffairs.gov.au/help-support/contact-us/telephone
(In Australia 131 881, Outside Australia +61 2 6196 0196​)
請個customer service officer 再幫我搵下份CNCC,confirm係咪已經scanned,個officer 有提過,正常DHA一收到CNCC就會scan and attach去我application,如果CO搵唔到應該係大意睇漏,所以個officer 話幫我 ‘ leave a message in file indicated that I rang up to follow up on confirming receipt of the CNCC ‘

睇黎同你情況一樣,希望幫到你
如果491要加埋洲擔保個15分先夠65分,受邀機會大唔大
星期五係咁架喇,星期一佢地又話忙,星期二再試下一早打去。但唔洗擔心咁多,份CNCC真係寄咗,下次個CO都會見到,爭個CNCC姐,相信好快批
你搞offshore定onshore 的
CO做野無人知
我就5月頭s56 6月頭grant
如果打算去Perth讀TAFE cookery 2年畢業拎485,然後做夠3年申請191,係咪咁?
取決你職位。

不過最少可以比個機會比自己。
原則上可以。
澳洲it 仲搞唔搞到技術移民? 見冇咗最低income
如果唔得 呢邊讀完it 揾唔揾到工? 定都係去讀會計/職業治療/社工/測量好啲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞