Final Fantasy 16等候兼圍爐區

1001 回覆
48 Like 24 Dislike
衰d咁講,15唔係衰劇情,個系統點都好過13,13除左d女好j少少之外一無是處
邊到仲有得訂

重有典藏 可以訂
我有冇睇錯
有冇link
打爆原版比劇情O左咀之後就冇再掂過
同埋全男班都係cls,13 d女都算幾好j,15全仔都算,個公主好撚醜又路人
其實15如果有公主加槍女加入做常駐隊員相信會正好多 王子同公主又可以多啲互動 最後去到水都死 之後復仇 個感覺會正好多 遊山玩水時間線推前滅國前,到滅國果陣就cut支線
13 lightning係我成個遊戲人生最鐘意既女角都係一個字 型 可惜隻game爆炸咗 如果當初新水晶故事整咗出嚟應該會超撚正
我都係上網無意見到
之前PSN送皇家版都冇動力打多次,女主個死法太趕客

Btw,好似都算good ending 黎(對比原版)
算啦
15個故事都唔撚正常嘅
正常人點會寫到咁
FF15套前傳電影仲好過隻game
呢套正正經經
冇on9野呀

同埋sad ending得黎係合理呀,唔係為sad而sad
11算唔算劇透咗主角唔會死但主角無死又唔會好難有續集(5)
有new+唔=唔會死嫁wo
new game plus 純粹係二周目的意思?我以為係爆完機喺返同一個世界繼續玩
前傳個主角比王子更似主角
FF16裏面,有沒有比最終BOSS還要強的隱藏BOSS,如果嚴格來講是沒有的,最後的那個就是最強的那個。但是最終幻想系列通關之後都會有一個模式叫「New Game+」,會更難打一些。New Game+的難度會增加, 敵人的位置也會有變化,難度會比基礎版本有提升。
唔係open world 來
我諗佢New game +應該都只係保留LV同Gil 呢類唔太重要嘅嘢
Lm
● 《最終幻想 16》和《最終幻想 14》之間會不會有聯動?吉田:我在網上看到了《最終幻想 14》製作人對聯動的評價。我很了解他,但目前那個人正在被關在辦公室裡製作6.4補丁TOTK攻略中,沒機會出來。等我從歐洲回去的時候會去敲他的門。
你地唔覺d戰鬥好似dmc? d傷同隻怪r痕咁
一場都打咁耐 有d擔心
就係比套電影呃咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞