Final Fantasy 16等候兼圍爐區

1001 回覆
48 Like 24 Dislike
應該英文
睇咗日文個trailer,但係覺得怪怪地
邊度有得訂
日配好似唔夾口型
隻game比我嘅feel係啲人講英文好似正常啲
睇啲片,Cid隻左手好似唔郁得,已經開始石化
● 高井:我們很注重劇情的沉浸感,遊戲主角克萊夫是一個背負著沉重命運,只為了報仇而活著的人,所以我們盡量避免在遊戲中加入他心裡可能不會想去做的事情,比如釣魚、種田等等。遊戲裡雖然也有不少支線任務,但這些任務也不是一直都可以接取的,比如游戲中有一個階段克萊夫會沮喪到想死,在這種時候如果你讓他去收集木材是很滑稽的一件事。

勁串
汲取教訓
手掣面板我全部日森訂,本身係日本限定,如果香港舖要問做水貨嘅舖會唔會返
香港應該點都有得買既
以前FF13個手制都有得買 , 不過唔知個時係咪都日本限定
4.x 幾好
2.0 本身已經係奇蹟
成個13都睇唔明
王子:啱啱國破家亡死老豆,等我去釣魚露營散心先
好記得15有一part喺帝國管理區搵礦石急用,沿路不停出帝國兵逼你打,之後無啦啦個金毛仔話去唔去隔離湖邊合照,屌你老母唔好咁痴線啦
話說今晚ps showcase應該有kingdom heart
等出PC版先買黎玩
慢慢等
FF嘅prelude同prologue
我咁大個仔淨係玩過一隻FF就係15
仲肯留低玩多隻真係自己都覺得有點癲希望唔好再中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞