Final Fantasy 16等候兼圍爐區

1001 回覆
48 Like 24 Dislike
旺角上星期行過連鐵盒都無得訂了
跑現仲好啦,咁多人睇死隻game
要炒都未必炒得起
點解個post咁多負評
係覺得ff 系列續作會唔好玩定不滿得ps5版
第一日上連登?

獌 索 支

波 game 時 3台吸負密碼
佢自己都係一個player黎, 係貼地d
又會解釋你聽點解咁整做埋精算師幫你地計晒時間表, 打完zelda今日ff14 update 6月頭diablo 6月尾先出FF
開訂第二日已經截左鐵盒典藏
不過果間算好 第一日收工時間重訂到典藏
有啲一開門話截訂 比曬熟客
無鐵盒版, 諗緊係咪DL算
唔關事嘅,但24號出片講實邊季出,tgs講日子宣傳效果會好d
唔知有無可能挑戰下GOTY呢
難,薩爾達太好
其實暫時睇畫面有種好花嘅感覺,唔驚唔好玩,但太花會令人難長時間代入(會攰)
提名會有,但應該贏唔到薩爾達
隻game真係好玩嘅
除非炒車炒得ff15
唔係提名就一定
支持取消釣魚
我求2樣咋
215入面有幾多首banger
同埋會唔會有角色寫到好似D古代人/阿拔/水晶宮 咁成功

+Soken拿個最佳音樂上去玩野
唔care有冇goty,有就最好冇都冇所謂
最重要係重振返俾13同15玩爛左既ff招牌
特別係15,吉田應該好憎,訪談到都暗串左幾次
FF15後,D評價真係要等玩爆先有意義
你唔知佢有無 / CUT 左幾多野
呢種諗法解釋左點解吉田咁憎15
完成度咁高製作組咁有誠意狂出gameplay同demo都俾人質疑會步15後塵
都唔係暗啦
下下都開名
我同意
我諗團隊在意個招牌多過有無獎
吉田團隊俾玩家感覺係著重玩者感受多於其他
今集FF真係信吉田先衝首發
再炒車真係幫佢唔到
好玩就得啦
GOTY都係比d平台fans J嘅即

Rdr2唔會因為輸俾戰神就唔係神作
相反the last of us part2係goty咪一樣係過街老鼠
好想TOUL快啲出第3隻
睇Neil 仆街
TLOU 先啱
條柒頭到而家都覺得自己冇問題的
佢一定會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞