Final Fantasy 16等候兼圍爐區

1001 回覆
48 Like 24 Dislike
到時game入面會唔會冇呢d抽水位
由npc/主角講出黎
原來要揀日本地址,冇嘢了
其實唔洗下下都中二男主角
佬味主角都好正

日系代表:Big Boss
歐美代表:Kratos
16男主都好有佬味, 始終fans都中年

#當年9下9下玩任記FF3的路過
唔釣魚影相唔得, 好多成就要攞
吊魚影相煮野食
已知已經有三個fan service擔當
FF13V個FEEL先係玩家想要的
最後決戰個陣FF15個主角都係佬味架
最重要的成長過程無左,你玩AC2最少FEEL到EZIO點由靚仔心態變左大叔
吉田 講過會有大量中二病對白
我間唔中都有去Netflix 再睇, 特別最後嗰幕男主眼神充滿希望望住遠方, 期時公子嘅成長歸來
《FF16》故事太複雜開發組員自己也不懂 團隊研發「知識集」系統方便回憶人物資料
https://game.udn.com/game/story/122089/7186371

有玩過十三機兵既人應該都會習慣 都係錯綜複雜
睇完玩正傳諗住睇佢點復仇, 點知去咗做旅行家
靚到爆嘅食物相
同 杯麵…
職業:兒子王子
中世紀同現代, 16嘅接受度可能比15高
我都係8代 fans
就算個個屌佢遊戲性唔好,我都好鐘情呢集

穿梭過去,現在,未來既故事當年真係好深印象
(之後幾年睇返人地100%翻譯既故事解說,簡直可以拍套劇咁濟)

最緊要男主造型配合返當年潮流,夠晒MK

我本身冇留意15 d新聞,只知佢delay左幾次,吹拿見全男但之前幾集都有後加角,惗住點都有1/2條女我換下掛,睇埋電影覺得個背景唔差,滿心歡喜狗沖買

仆街玩下又一個區玩下又一個區都係4條友鳩流流無事做
女係有嘅, 諗住出女龍騎dlc 點知事不我與
太空救女主, 最浪漫的FF
差好遠我爆機都好似20幾lv到,無記錯男主角最終必殺下下打9999,低lv易打好多
個女主是咪就係last boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞