[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有得㩒開佢 望下咩黎

btw你呢個係原生storage度睇?
P6P Android 14 beta 3.1
全部嘢都更到最新了

明明啲process都齊
應該係Google file
打開係廢嘅
開過個新嘅算
之前連ban咗我3個account
話detect到我係同一用戶
所以ban埋
依家用另一個名 地址同電話 再開
如果都ban ,分分鐘係flag埋部device
叫朋友幫你買啦
https://3c.ltn.com.tw/news/53766

新一代旗艦 Pixel 8 系列,其中,主打雙鏡頭標配的 Pixel 8,傳出螢幕尺寸將縮減、改為 6.17吋,比去年前代的Pixel 7 縮減0.2吋、較前年Pixel 6 縮減0.3吋。握持手感應會跟今年五月上市的防水中階、6.1吋 Pixel 7a 相近。機身外觀的差異區隔,在於Pixel 8 螢幕為極窄黑邊框,Pixel 7a 的螢幕邊框則較為粗獷。

至於頂規版的高階三鏡頭 Pixel 8 Pro 螢幕尺寸基本上仍大致維持,僅比前代微增0.01吋、來到6.71吋。此外,Pixel 6 Pro、7 Pro 沿用兩代的曲面螢幕,則有可能會被捨棄,改為平面設計。
欣賞隔離任何淫咁有毅力
平mon就買!
曲mon先考慮
今次8pro 想買日版
有咩原因要買日版?
HKEPC都有人講,我就一upgrade完就落patch要等下個月upgrade先verify到
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=168&tid=2699642&extra=page%3D1
等佢開埋5G,唔知等唔等到
如果真係得既話,咁又多左個原因去玩下pixel 機
估唔到係國企有先
Google Pixel 討論區 (97)
Google Pixel 討論區 (97)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞