[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Samsung 都有
垃圾ig
7a 仲未用到 hsbc app 之前call 過CS 好似唔得掂
所以pixel 7同7 pro出左咁耐都係未用到hsbc?
7/7 Pro 不嬲都用到 。。。係唔知點解有啲人部7A唔得
得information
睇reddit好似話係要等server side update
但咁多香港巴打都用到
其實係咪關個AI事,所以香港用唔到啲新features drop
尋晚睇,3d & emoji wallpaper 都見到喇
7pro啱啱出果陣買到依家,hsbc都無問題
馬會係因為舊app 32bit姐
HSBC 係 7A既表現 據我觀察 用到既 大部分人 都係root 左 或者 root 過
如果我觀察錯,先講聲唔好意思
why not
相機有更新 可以拍微距影片
其實係咪關個AI事,所以香港用唔到啲新features drop
要有主體先得 例如貓狗人...
P7P突然開唔到機又好似叉唔到電, 可以點好? 求救...
可以呀
其實如果將wallpaper花哩花碌有唔同物體係一個平面上面, 佢都照樣做到, 不過望得耐會有啲頭暈
我部pixel 6 個系統67GB 係發生咩事
按power button for 30 sec 試下
親身證實係work嘅
有無開work/分身profile?
我試咗好多portrait mode嘅相都唔見有
睇嚟要等多一兩個星期了
想問下有冇人唔用patch用到CMHK嘅volte?

啱啱插咗張中華電信嘅sim卡落去部pixel 7 Pro

再睇下CMHK張sim卡時見到有掣可以開volte

利申:以前有用過patch 但係5月同6月update後都冇再用過 應該要再patch過先得?
咩機?試下喺play store 更新相機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞