[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
比較闊 但用左冇咁跣手 唔用嘅時候係比較驚跌電話
仲有2個禮拜就可以訂fold
用緊pixel 5a 呢排入行山APP成日卡左係個界面到 登入唔到
P6呢幾日倒水電
飛行模式待機一晚都冇8%
Pixel launcher都唔知幾時先有大更新
無app drawer真係唔掂
佢個email點寫?
第一次用個account 買野?
Amazon us定邊度

spam mail都無?
揾咗cs先啦 依家咁樣死得不明不白

通常都係見人要verify ac
第一次見直接terminate ac
話sent you an email with additional information喎 你有冇嗰封email呀?
amazon啲ai係廢廢地
咁好彩, 上次兜兜轉轉要 email ceo 先至有正常真人回覆同開返 a/c...
係咪冇用VPN先買
上年買P7P俾人鎖咗新開嘅acc
最後終於記得密碼入返舊acc,再用VPN成功買到
今次都係用VPN買到tablet,6月底送貨
部tablet都有諗過, 見賣緊899aud, 但前日tab S8+特價1k aud, 直接入手無煩惱
博多駅

幾靚喎
係 搭下啲問題就有扇攞 不過啲職員唔係幾識英文 用部pixel Google translate轉做英文俾我睇
嚟到日本 見到有唔少人用pixel 有啲莫名嘅感動 我部電話終於唔係異類
用vpn好似先易出事喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞