[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
希望係software問題有得執
要佢升硬件,真係等到2046先得
睇佢用咩modem
7a係咪已經入得?
岩岩友和落左單
分別一定係數字系列好d,
A 系列一定係睇價錢做人
我同你一樣睇到佢3000就會入手,而家係煩手機殼mon 貼,A系列殼&貼街好少有
日/美版?
Amazon/淘寶
美版仲要咁平,仲以為台版,我都會隨時出手,係唔捨得部 4a,不過粒電頂唔到一日。
由P6開始用自己U,同埋之前咁多代影相靚嘅口碑

買配件已經易咗好多,淘寶貼P6好快就有,P7直頭貼先到,機都未收到

殼又係多咗好多選擇,Castify都由6開始有Pixel,7開始有得用自己設計,依家連Pixel Flod都已經有殼賣

依家用Pixel幸福咗好多
hkjc app 安到啦
pixel 7, 7pro 係多選擇,但係A系列就無乜廠出
淘寶梗係乜都有啦,問題係我唔想用淘寶野
台版 bands 好似實用 d , 同埋有 N79 , 美無 , 雖然香港都係無5G.
香港有冇方法可以trade in 部6
買左翻黎基本上好少用,因為size太大同太重
想試下7a會唔會好d
好似都係5300
" According to rumors, the Tensor G3 will still use the same modem, although it’s a slightly different variant"
carousell放pixel d乞衣壓價壓到傻
6a同7a差得遠唔遠,For後備機
到底幾時先fix到用電既問題
玩pixel/android 機唔好理二手價
大部份慘不忍睹,係三星機先好少少
後備機就唔駛買新嘢啦
castify垃圾殼不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞