[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
4xl
邊間同幾錢?我都想換
我係carousell到搵around $350
你係個到打pixel 7 都會有好多相關既post
聽講隱藏性更好 但我用緊magisk delta都仲應付到就無轉會 同埋暫時都係magisk既module成熟d
得咗唔該曬
弱弱一問
4a 今次feature drop有咩特別
個3D wallpaper 又幾正喎
發覺fix左 ,Google search 條bar唔彈鍵盤的bugs
用咗一排個第二代Pixel Stand
把風扇仲嘈過我部PC laptop
點解我Android 14 beta 3都搵唔到
淨係見到emoji workshop
屌有3.1 update
應該更完就有
我改用左magisk delta 就ok
今日終於有monthly update
3百幾mb
但我轉左magisk delta 之後都係用唔到hsbc reward+ 其他所有銀行apps都可以用到 知唔知咩原因 😮‍💨
要用埋HMA module去hide埋隱藏左既magisk delta app先用到
個3dwallpaper冇得set lockscreen only ge
有無人今日突然用到Bing chat

係咪可以期待下bard都有機用到
有冇邊個網可以睇到咩機型有咩update ,我見今次都300mb
我兩樣都用到好耐
bard要vpn
bing一直都唔洗
講緊唔洗vpn

我Bing 係得部舊機唔知點解唔洗login+用到
但logged in 一路都係not available in your region
btw, 依家6a都幾抵2300
講起我部4XL 都要換

而家剩插電打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞