[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
巴打親身過去買係唔係有埋個殼送
係UK pre order 左
除左e記同自己買仲有邊間信得過
citi app又更新
我唔更新直頭唔畀我用
我唔係話你鳩噏呀, 只係好奇點解會爭咁遠

係你玩嗰部改咗啲嘢?定係呢2條片入便部tablet未update?

MKBHD
https://youtu.be/-6AEpecXg-4
入邊好清楚講到隻mon同cam係流流地

Engadget
https://youtu.be/IA7vheNOGIM
髮油入面有一段係engadet個化妝怪用tablet front cam, 好明顯矇撚到仆街
所以我就係好奇, 係咪對比分嗰班YouTuber,你玩嗰陣已經更新咗
有機會係
因為一般engineer 一般都唔係用最stable 嘅版本
係咪fuck firm 用唔到5G
化妝怪又形容得幾好
本身就算化咗妝full gear都已經唔係靚, 你再睇下佢行山個集輕裝上陣, 嚇撚到你仆街
呢部replace我部ipad pro gen1 好唔好呢?
我諗乜嘢都好過你嗰部個啩

但我自己對呢部嘢已經冇興趣, 本身一早問定老婆攞批文, 準備同pixel 7 pro一樣, pre order一出就即刻落訂, 點知越睇越唔對路.

而且唔知係貨源充足定冇乜人買嘅關係, preorder開咗成個幾星期, 我到今日睇都仲係同一日(22/06)送到, 完全唔似得之前我pre order pixel 7 pro嗰陣, 你遲一個鐘落order都爭成十幾日先出貨.
tablet呢d野買一部後 過好多代之後先會想更新
因為對一舨人黎講 咪就係一個手拎住睇片既mon
大dd細dd 快dd慢dd無咩所謂
我係因為部ipad舊電得返70%先諗住換
我老婆年頭換咗ipad air gen5, 打機、睇戲、上網、文書、返工寫報告, 用得唔知幾撚爽

嗰陣price match買, 冇記錯連埋支筆先過千, 如果淨係計部機, 都只係貴過而家呢部pixel tablet一百蚊aud
tab感覺得上只係想打nest hub市場
想買淨機都唔得
香港我諗都好大機會
不過我係uk 用就應該冇問題
如果買水貨 FOLD, 係咪邊個國家買都無咩分別?
好似都係同一個spec
冇乜分別
已入手 你地mon貼用邊隻
我買左個mon貼本身都仲用到指紋鎖
我郁一郁佢就用唔返
明白,唔該巴打
我覺得都係諗邊到最易買就ok
但英國同德國都貴好多
日本版會唔會影相有聲?
會,日本規定所有日本國內販賣的手機影相一定要有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞