[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
今日下畫應該有 。。。掛
reddit blackout
大家都抗議
好多大com都停
連仔咪醒 唔俾其他人寫連登app
咁連登官方app optimize 得算好既

件事就好似高登當年咁,要收3rd party api 錢
人類總要犯….
其實reddit都唔多掂
都炒緊人
reddit本身都係靠啲人轉場起家
三叔公watch 4有play store
pixel 都lag, 成日開乜春都白圈轉轉轉, 一定要airplane mode on/off一次迫佢relink電話
我係澳洲p7p冇問題, 係隻watch垃圾

不過最搞笑係之前喺pixel team Facebook group傾開, 有人開post問呢隻嘢評價如何, 我就話隻watch幾垃圾, 如果真係為咗smartwatch呢樣嘢去買就唔好喇,等下一代先.

但我接近半價入手, 咪當佢玩具咁玩住先, 之後有條鬼仔衝出嚟發癲狂屌, 又話pixel watch嗰啲sensor好過三叔公嘅十倍, 絕對係暫時全球最好嘅smartwatch, 唔明點解我可以當佢係玩具.

然後我忍唔住答佢對我嚟講所有電器都係玩具, 而且除非佢認為apple watch唔係smart watch, 或者唔屬於呢個地球, 否則pixel 連人哋車尾燈都見唔到,何來全球最好嘅smartwatch?

跟住條友就畀人恥笑, 最後深潛
比較大 third party app 好似計過數要比 20m 鎂一年, 就算收 subscription 都圍唔到條數..
d app 好難唔收皮, 個人 developer 更加唔會玩.
佢好似係計usage收
不過個定價好離地姐
唔同nature啦
reddit嗰類要有user肯做義工管住個community
好食電
個ceo仲要老屈嗰developer blackmail 佢地
想問下有關volte 問題
Pixel 6 pro 澳版
人在英國
已經confirm 個台有volte 提供
但係都搵唔到option 開volte
係咪要靠root 先有得開?
樓主置頂 #3
google pixel team係咪執咗!?仲未有更新!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞