[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
其實點解係7a有事
如果香港遲啲香港開 volte 同5G 嘅話想買
有冇人對Pixel Tablet有興趣?
我等緊
有咩吸引你的地方
咁你可能一世都唔駛諗用pixel
佢 software 點都會慢慢開掛 如果唔係到時3G 站越來越少咪電話都聽唔清
用左好多年IPAD 無哂新鮮感,見今次可以取代埋Google Home Hub 可以順手換埋佢
ANDROID TABLET 對上果部已經係nexus 7
因為對SAMSUNG無咩好感
我見佢賣3900,覺得幾抵玩
唔知香港水貨開咩價單,價錢唔差太遠的話
可能直接買現貨就算
呢個問題 等於 你會唔會期望支那用到谷歌。。。
轉台可以用Volte,5G就要Root
唔撚係掛
澳洲做緊899, 我有10% off可以819入手都唔覺得佢抵玩

個座唔attach部tablet即變電子垃圾, 部tablet淨計效能/價錢又唔夠ipad10打, 諗出嚟嗰個真係天才
如果當個定位係home hub加tablet而唔係high performance tablet 咁就會覺得ok 純entertainment

對於我呢類真係好似佢咁講 有部tablet 但永遠用親就係冇曬電 成日都冇咩情況下會用到 睇戲又用電視電腦 其他野又有電話 呢個就係冇咁雞肋 同時做曬hub同tablet
換5
可唔可以講下仲有咩app 用唔到。 eg 其他銀行
hsbc ,payme 用唔到
我都覺得做埋 Google home hub 個 idea 幾好
反正tab 唔會成日拎住
閒時又可以做下相架
部Pixel 7 Pro好熱
7 pro
hsbc payme Google pay tap&go(同消費券)
一切正常
Pixel 7A 用唔用到香港 5G?
正常唔 root 唔改機係無 5G , 無 volte, 無 vowifi ..
亦唔好期望短期或中期會有 ..
下次置頂po要加返提人block 任何淫 喺到推個錯po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞