[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
你預咗一定冇5a咁兩日一充架啦
正正常常頂一日冇問題嘅
我用咗一個禮拜都有5/6個鐘SOT
不過試過去室內訊號差嘅地方
收得一格即刻倒水咁倒
一來價錢啦
二來你唔使等人下下整咗粒chip出嚟,先可以開始develop and optimize。自己整,所有資訊都係內部流通,發展方向都可以自己決定。所以我諗google成日用所謂嘅二手科技都係咁嘅原因。
聽日冇6月更新就上android 14 beta
想問
點樣第一批預訂到pixel fold 兼送到香港
(無朋友幫到手)
俾錢水貨佬, 肯食炒咪有笫一批
暫時睇過
領域,Etopia同三禾
都未有消息
用二手科技apple先係表表姐,用到爐火純青,你睇vision pro基本上冇咩新tech野, 但佢做integration 有一手
謝巴打sss
祈求部5a 生生性性
學另一位巴打講等埋Pixel 8 先
你5a用左幾耐?
我都用緊5A 但等緊7A跌價
而家iphone samsung sony asus都仲有細機
唔係有AI野得佢自己粒tensor做到
平心而論tensor AI方面算勁
想請教下而家係咪無晒網訂機送耳筒?
想將自己設計個粒TPU放入去SOC到,原因係想將自己既AI服務更加適合係手機到用。
1年左右 各位巴絲Pixel 大概用到幾耐
後備機由iPhone 7轉pixel5a會唔會好傻
唔會 但7/7a更好
其實就好似apple咁 當初自家chip頭幾代都唔係好 係過左幾代先越黎越勁

customisation 嘅野當然對自己電話嘅optimization 越好
Android 14 beta 3既clock 係得意
pixel 4a係咪冇得再更新上an 14?

冇5G嗰部係 連beta都冇得試玩
呢張圖邊度有得睇返

我覺得安全更新要耐啲囉
最後得唔得
我都係咁 入唔到hsbc
google pay都用唔到
用咗十年iphone 建唔建議轉pixel
用ios用都好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞